Alakul a mentorbotrány! Megszólalt az RTL Klub az X-Faktorral kapcsolatban

rtlklub.sajtoklub.tv -
X-Faktor mentor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint korábban a Life.hu megírta, idén ősszel újraindul az RTL Klub X-Faktor című műsora, amelynek mentorai a szóbeszéd szerint Tóth Gabi, Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex lesznek. Tóth Gabit, Puskás Petit és Gáspár Lacit azonban annak idején a konkurens tévécsatorna, a TV2 tehetségkutató műsorában, a Megasztárban fedezték fel, ími állítólag többeknek szúrja a szemét.

Az X-faktor korábbi győzteseinek Vastag Csabának, Kocsis Tibornak, Oláh Gergőnek nem esett jól, hogy nem rájuk gondoltak - írja a Bors.

rtlklub.sajtoklub.tv

Az RTL Klub megszólalt az ügyben. "A 2016-os X-Faktor mentorainak névsorát eddig hivatalosan még nem jelentettük be, így igazából nem is sértődhettek meg a műsor korábbi győztesei - akikkel egyébként természetesen jó a viszonyunk -, hiszen nincs kire. Most már tényleg belátható időn belül bemutatjuk a megújult mentor csapatot, addig pletykákra és szóbeszédekre nem is szeretnénk reagálni" - tette közzé a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.