Schobert Norbi és Keresztes Ildikó búcsúzott a Nagy Duett elődöntőjéből

Forrás: TV2 -
TV2 búcsúzás Nagy Duett elődöntő kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárokat megénekeltető műsor fináléja előtt búcsúzni kényszerült a fergeteges páros.

Az utolsó megmérettetés előtt a parádés dalokkal előrukkoló páros búcsúzott a Nagy Duett színpadától. A zsűri csak úgy szórta a maximum pontszámokat, egyedül Schobert Norbiék kaptak az ítészektől pár ponttal kevesebbet, és ez, úgy tűnik, megegyezett a nézők szavazataival.

Forrás: TV2
Kucsera Gábor levetkőzött a Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160529-kucsera-gabor-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-levetkozott-es-bedobta-mellizmait.htmlAz éneklés kevésbé megy a volt kajakosnak, ám mellizmaival tuti, hogy minden nőt levett a lábáról. TV + Sztárok--Schobert Norbi rózsaszín Superman-szerkóban toltahttp://www.life.hu/sztarok/20160529-schobert-norbi-fitnesz-guru-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-rozsaszin-superman-szerkoban-tolta.htmlA Nagy Duett színpadán őrült meg a fitneszguru. TV + Sztárok--Dér Heni forrónaciban rázta formás popójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160529-der-heni-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-forronaciban-razta-szexi-popsijat-es-pucsitgatott.htmlCsípőringás, fenékrázás, szexi tánc, az énekesnő a Nagy Duett színpadán mindent bevetett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.