Nemhogy reggel, már délután sem lesz hallható Buda Marci! Fél év pihenőre megy

Forrás: Facebook/Buda Márton -
Talpra Magyar búcsú Petőfi Rádió Buda Marci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Petőfi Rádió új időszaka ma kezdődött, de sokan nem fognak már részt venni ebben a munkában. Buda Marciról eddig úgy tudtuk, a reggeli Talpra Magyar helyett a délutáni sávban lesz majd hallható, de Facebookon tudatta, hogy pihenőre megy.

A hallgatók nem örültek a Talpra Magyar új műsorvezetőinek, nagy felháborodás követte a változtatásokat. Követelték vissza Buda Marcit, de ez már biztosan nem fog megtörténni. A műsorvezető Facebookon búcsúzott, a délutáni sávban sem hallhatják majd kedvencüket az emberek.

Forrás: Facebook/Buda Márton

“Petőfi Népe! 14 év rádiózás után komoly döntés előtt álltam.

A döntés most megszületett. Fél év pihenő és családra koncentrálás vár rám”

- kezdet Buda Marci a posztját, ami alatt rengetegen már most hiányolják a műsorvezetőt. “Köszönöm a Magyar Rádiónak az elmúlt 8 évet.

Szerintem mindenki büszke lehet a Talpra magyar eddigi 4 évére”

- folytatta Marci, majd megköszönte mindenkinek a munkát, valamint természetesen a hallgatók támogatását.

Akik nélkül ma nem lehetnék az, aki vagyok, azok Ti vagytok, drága Petőfi Népe!

Tudom, hogy nem mindig voltam egyszerű eset, de ki az? ;) Nem tűnök el a szemetek elől, itt a facebookon és instagramon (@budamarci) elértek. Sok sikert Mariannak és Levinek!” - zárta sorait Marci.

Távozik a Petőfi rádiótól Horváth Gergely, az egyik legismertebb hang

Új korszak kezdődik a rádió életében, amivel a Kultúrfitnesz című műsor vezetője nem tud azonosulni. Facebookon indokolta meg döntését, kollégái búcsúznak tőle. Itt olvashatsz részletesebben a távozás okáról.
Perpatvar élő adásban! Sebestyén Balázs felesége nagyon kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20160530-sebestyen-balazs-a-class-fm-morning-showjanak-musorvezetoje-elhagyta-a-jegygyurujet.htmlA Class Fm Morning Showjának műsorvezetője az edzőteremben hagyta a gyűrűjét, a felesége pedig nagyon kiakadt. A házaspár a hétfő reggeli élő műsorban esett egymásnak az elhagyott ékszer miatt. TV + Sztárok--Katie Price nem kímélte Victoria Beckhamet: beszólt a focistafeleségnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160530-katie-price-beszolt-victoria-beckhamnek-a-fogai-miatt.htmlA meghívott műsorvezető nyers őszinteségén többen is ledöbbentek, de végre legalább megtudhattuk, hogy miért is nem mosolyog Victora Beckham, már ha tényleg ez az ok. TV + Sztárok--Hosszú Katinka kemény 3 napon van túl! Az eredmény: 4 első helyezéshttp://www.life.hu/sztarok/20160530-hosszu-katinka-kemeny-3-napon-van-tul-4-elso-helyezest-ert-el-a-norvegiai-bergenben-megrendezett.htmlAz úszónő bergeni versenye véget ért, a szombati hat után vasárnap négy számban győzött az úszóviadalon! TV + Sztárok--Schobert Norbi: "Nincs ennek tétje, ez csak buli"http://www.life.hu/sztarok/20160530-schobert-norbi-fitneszguru-es-keresztes-ildiko-enekesno-a-nagy-duett-kiesese-utan.htmlSchobert Norbi és Keresztes Ildikó párosa esett ki A Nagy Duett nyolcadik, azaz a finálé előtti adásából. A Life.hu riportere ott volt a helyszínen, és alaposan kifaggatta a két exversenyzőt. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoNem jelenhet meg Bangó Margit könyve: súlyos titkokról számol be az írásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160530-bango-margit-sulyos-titkokat-osztott-meg-a-rola-keszult-konyvben-ezert-nem-jelenhet-meg-halala-elott.htmlNem akarja Bangó Margit, hogy még életében kiderüljenek azok a borzasztó dolgok, amiket eddig sikerült titokban tartani. Ezért nem adja ki a róla szóló könyvet. TV + Sztárok--Johnny Depp lánya is megszólalt az apját ért vádakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160530-johnny-depp-lily-rose-depp-lanya-is-megszolalt-az-apjat-ert-vadakrol.htmlA színész élete néhány nap alatt teljesen felfordult. Felesége beadta a válókeresetet, ráadásul családon belüli erőszakkal vádolja. Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp most megszólalt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.