Kínos baki! TRUTYKÓKÉNT tüntette fel a közmédia Vujity Tvrtko nevét

Forrás: TV2 -
Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közmédia hírportálja helytelenül írta ki az oldalára Vujity Tvrtko nevét. Így: Trutykó. 

Az állítólag hamarosan Angliába költöző Vujity Tvrtko a TV2-től való kirúgását követően a Duna TV-ben kapott saját műsort, s ezzel kapcsolatban beszélgettek vele. Erről a hirado.hu oldala is beszámolt, ám hibáztak, ugyanis Trutykónak írták le a riporter nevét. A hibát nem sokkal később javították.

Forrás: Origo

Pachmann Péter: "19 évet kellett várnom, hogy az emberek meg merjenek szólítani, köszönjenek az utcán"http://www.life.hu/sztarok/20160604-pachmann-peter-a-nagy-duett-hozta-meg-szamara-az-igazi-nepszeruseget.htmlA Nagy Duett egyik legkiemelkedőbb párosa Péter Szabó Szilvi és a TV2 híradósa Pachmann Péter. A tévés azt állítja, a zenés műsor hozta meg számára a valódi népszerűséget, de beszélt magánéletről, munkáról is. TV + Sztárok--Ezért nézel ki úgy, mint a saját öreganyád - Nem biztos, hogy csak a te hibádhttp://www.life.hu/sztarok/20160604-bizonyos-genvariansok-magyarazatot-nyujthatnak-arra-hogy-azonos-koru-emberek-kozul-miert-neznek-ki.htmlSzakértők szerint bizonyos génvariánsok magyarázatot nyújthatnak arra, hogy azonos korú emberek közül miért néznek ki egyesek fiatalabbnak, mint mások. Kiderült, hogy akik egy bizonyos gén variánsát hordozzák magukban, akár két évvel is öregebbnek látszódnak, mint azok, akikben ez a génvariáns nem található meg.TV + Sztárok--Nemet mondott a TV2-nek Szulák Andrea - Ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20160604-nemet-mondott-a-tv2-nek-szulak-andrea-nem-vezeti-az-activityt.html Extrém Activity néven indull újra az Activity Show. A hat évadot megélt játékot egykor Szulák Andrea és Csiszár Jenő vezette, ám hogy most kik lesznek a játékmesterek, még nem tudni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.