"Sok gyerek bántott eddig, de ez megváltozott, már nem fognak, mindenki megszeretett"

Forrás: TV2 -
Kismenők TV2 tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton a 11 éves Szabó Bence lett a legmenőbb kisember. Az aranytorkú kisfiú könnyekben tört ki, amikor kiderült, hogy ő nyerte meg a Kismenők című tehetségkutatót a TV2-n, ám mint kiderült, ebben nem csak öröm, rengeteg szomorúság is van.

"A döntő napján azt álmodtam, hogy a többiekkel állunk a színpadon, és az eredményre várunk. Már mondták is, hogy a nyertes, Sz... majd anyukám felébresztett. Nagyon rossz volt, mert nem tudtam, hogy akkor most én nyertem, vagy Szlavkovszki Zsolti? Egész nap ezen izgultam."

Kismenők Forrás: TV2

Bencét többször műtötték már, hiszen gyermekkorában oxigénhiányos állapotban jött világra, valamint az egyik karja is lebénult. Édesanyja állítja: Bence jól viseli az operációkat, ám sajnos kiderült, újabb megpróbáltatás vár a kisfiúra.

"Megint fáj a könyököm, ismét kiugrott a csont a helyéről. Nemsokára megyünk vizsgálatokra, és valószínűleg meg kell majd műteni. De hát ilyen az élet, megedződtem már. A szüleim mindig ott vannak mellettem, és csak az a fontos, hogy énekelhessek. Amíg azt lehet, addig nincs baj!"

Bár még csak 11 éves, a legtöbb helyzetben mégis úgy viselkedik, mint egy felnőtt. S bár elsírta magát a színpadon, igazán éretten kezelte a győzelemmel járó figyelmet.

"Nagyon sok gratulációt kaptam, rengetegen odajöttek fotózni, interjút készíteni, de nem félek az újságíróktól sem, nem harapnak, meg persze nagy adrenalin is volt bennem. Olyan volt, mint egy igazi sztárélet – mesélte büszkén Bence, aki a Blikknek azt is elárulta, hogy a műsor után hajnalban értek haza, ám akkor még pezsgőt bontottak, s úgy ünnepeltek.

"Én gyerekpezsgőt ittam, különleges gyümölcsből volt, szerettem. Persze utána majdnem a fél napot átaludtam, hiszen nagyon fáradt voltam. Nehéz két hónap van mögöttem, hiszen sok munka volt benne. Amikor sírtam, akkor jött ki a sok fájdalom, amit életem során kaptam. Sok gyerek bántott eddig, de ez megváltozott, már nem fognak, mindenki megszeretett. Ez jó érzés, vágytam már rá.

Itt is sokakkal nagyon jó barátok lettünk, szerintem ezek meg is maradnak majd. Sőt, az egyik versenyzőtársam is nagyon tetszik, de még nem mondtam neki, de hamarosan megteszem majd. A terveim szerint pedig egyértelmű, hogy híres énekes szeretnék lenni, sőt, mivel sokat áriázok, így az Operában is eltudnám magam képzelni, erről már sokat is álmodoztam."

Bence édesanyja, Zsófi szinte még fel sem fogta, hogy a fia milyen hatalmas eredményt ért el. Állítja, ez teljesen megváltoztatja majd az egész család életét.

"Szinte még fel sem fogtuk, hogy mi történt, de Bence is meg van illetődve. Nem csak azért hulltak a könnyei, mert nyert, hanem mert tudja, hogy mi ér most véget. Nem énekelhet majd többet, ebben a formában legalábbis, és ettől szomorú kicsit, ahogy mi is" - mesélte Zsófia.

Bence számára nem csak azért volt különleges az utolsó duett produkciója, mert még sosem énekelt párosban senkivel, hanem mert Feke Palival szoros barátság alakult ki köztük.

"Nagyon sokat segített nekem, de a legjobban az esett, amikor azt mondta, ugyanolyan vagyok, mint ő kisgyerekként. Rengeteg erőt ad, hogy kellő kitartással vihetem annyira, mint ő. Szinte biztos vagyok benne, hogy a műsor után is fogunk beszélgetni" - árulta el a nyertes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.