Meglepetés! Ő lesz az idei X-Faktor műsorvezetője

X-Faktor zene műsorvezető Istenes Bence műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lepte meg a sajtó munkatársait, amikor bejelentették a 2016-os zenei tehetségkutató műsorvezetőjét. A csatorna egy régi motorost választott. 

Újra Istenes Bence lép majd színpadra hétről hétre a versenyzőkkel. A hírt a mai napon jelentette be az RTL Klub, méghozzá az édesapa jelenlétében, aki örömmel vállalta el a felkérést.

Forrás: Life.hu

Indul a futball-Európa-bajnokság – így szurkolnak sztárjainkhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-indul-a-futball-europa-bajnoksag-berki-krisztian-istenes-bence-es-tucsi-elarulta-hogyan-szurkol.htmlIstenes Bence és Berki Krisztián élőben is szurkol majd a csapatoknak, Tücsi pedig csajos meccsnézéseket tervezett be, ahol végre kieresztheti a hangját. TV + SztárokOrigoNem is hinnéd, ki vitte el egy körre ÉNB Joe-thttp://www.life.hu/sztarok/20160607-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-joejat-a-sztar-gokart-musorvezetoje-vilagi-peter-autoztatta.htmlVilági Péter, a Sztár Gokart műsorvezetője autóztatta meg a Hungaroringen ÉNB Joe-t, aki a száguldás nagy szerelmese. TV + Sztárok--Valami nagyon furcsa dolog történt Tina Turnerrelhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-tina-turner-enekesnore-ra-sem-lehet-ismerni.htmlA haja? Az arca? Vagy csak a napszemüveg? Szinte rá sem lehet ismerni a többszörös Grammy-díjas énekesnőre. TV + Sztárok--Óriási megtiszteltetés érte Bangó Margitot: múzeumot kap!http://www.life.hu/sztarok/20160607-meg-eleteben-muzeumot-kap-bango-margit-oriasi-megtiszteltetes-erte.htmlSzülővárosa, Vásárosnamény döntött úgy, hogy az énekesnő megérdemli, hogy múzeumot nyissanak róla. Azt egyelőre még nem tudni, mikor fogja megnyitni kapuit. TV + Sztárok--"Jack Black elhunyt": halálhírét keltették a népszerű komikusnak http://www.life.hu/sztarok/20160606-jack-black-halalarol-szolo-hirek-leptek-el-az-internetet-a-szinesz-rogton-kozlemenyt-adott-ki.htmlA színész és egyik jó barátja, Kyle Gass Twitterén tűnt fel egy bejegyzés, miszerint a színész 46 éves korában meghalt. A rajongók persze azonnal kiakadtak, de mint később kiderült, egy rossz tréfáról volt csak szó. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee tömegverekedésbe keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20160606-ganxsta-zolee-foga-meccs-utani-tomegverekedesben-tort-ki.htmlNem nagy meglepetés, hogy a vérmes rappertől nem állt távol a verekedés. Egy ilyen eset alkalmával sikerült a fogát is otthagynia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.