Mariah Carey ennél cikisebben nem is viselkedhetett volna

Forrás: Northfoto -
szereplés Mariah Carey karaoke énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy az énekesnő egyáltalán nem volt tisztában a Carpool Karaoke nevezetű műsor lényegével, ami a nevéből adódóan arról szól, hogy a sztár együtt énekel a műsorvezetővel, ám Carey erre nem volt hajlandó. Nemrég kiderült, hogy miért viselkedett ennyire cikisen!

A híres Carpool Karaoke show első vendége Mariah Carey volt, az ő szereplése viszont elég tragikusra sikeredett. A műsorvezető pedig most el is árulta, miért is volt ennyire kínos az egész.

Az énekesnő egyszerűen nem volt hajlandó énekelni!

Forrás: Northfoto

Mariah a felvétel reggelén közölte a stábbal, hogy egész éjszaka ébren volt, ezért szó sem lehet éneklésről. Az utolsó pillanatban persze a műsort már nem lehetett lefújni, így a végeredmény szörnyű lett!

Persze nem ez volt az első, és az utolsó ilyeneset: Mariah már többször is beégett, mivel a saját dalait sem volt képes elénekelni úgy, mint régen. A rajongók persze csalódottak, és egyre inkább úgy gondolják, Mariah tönkretette a hangját, és már egyáltalán nem tud énekelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.