Puskás Peti X-Faktor 2016 mentor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már korábban pletykálták, ma kiderült, hogy Puskás Peti tényleg X-Faktor-mentor lett. A csatorna döntése korábban az interneten elég nagy visszhangot keltett. Peti elmondta, szerinte miért is lesz jó mentor. Azt is elmondta, neki hogyan sikerült túlélnie a tehetségkutató utáni időszakot.
Ilyen X-Faktor-mentor lesz ByeAlex - Új színt hozhat a tehetségkutatóbahttp://www.life.hu/sztarok/20160608-byealex-mentor-lesz-az-x-faktorban.htmlByeAlex sokak meglepetésére, mentor lesz a legújabb X-Faktorban. Hogy milyen karaktereket szeretne találni, mi a titka a sikernek és milyen mentor lesz az Eurovízión is sikeresen szereplő ByeAlex, ezt az alábbi videóban mondja el. TV + Sztárok--Kínos baki! TRUTYKÓKÉNT tüntette fel a közmédia Vujity Tvrtko nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20160604-vujity-tvrtko-nevet-elirtak-trutykora.htmlA közmédia hírportálja helytelenül írta ki az oldalára Vujity Tvrtko nevét. Így: Trutykó. TV + Sztárok--Ezért nézel ki úgy, mint a saját öreganyád - Nem biztos, hogy csak a te hibádhttp://www.life.hu/sztarok/20160604-bizonyos-genvariansok-magyarazatot-nyujthatnak-arra-hogy-azonos-koru-emberek-kozul-miert-neznek-ki.htmlSzakértők szerint bizonyos génvariánsok magyarázatot nyújthatnak arra, hogy azonos korú emberek közül miért néznek ki egyesek fiatalabbnak, mint mások. Kiderült, hogy akik egy bizonyos gén variánsát hordozzák magukban, akár két évvel is öregebbnek látszódnak, mint azok, akikben ez a génvariáns nem található meg.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.