Újabb dráma! Halálos fenyegetést kapott Lagzi Lajcsi

Forrás: TV2 Mokka -
fenyegetés Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büntető feljelentést tett ismeretlen tettes ellen Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi. Az előadóművész ugyanis valakinek útjában áll. Legalábbis ez derül ki abból a levélből, amelyet elküldtek a nyilvános e-mail címére, de ezzel nem elégedett meg a levél írója, mert szerkesztőségünk központi e-mail címére is elküldte azt. Lajcsit életveszélyesen megfenyegették.

"Feltételezésem szerint olyan valaki írta a fenyegető levelet, aki magára ismert a rólam szóló könyvben. Abban a kötetben tudatosan nem íródtak le nevek, de azt nem tartom kizártnak, hogy egy dühös börtönőr vagy egy rendőr készítette az irományt" – nyilatkozta a Blikknek a mulatós zenész, aki egyeztetett a könyv szerzőivel, és úgy döntött, nyilvánosság elé tárja az aggodalmat keltő történéseket.

Forrás: TV2 Mokka

Az ok prózai, hiszen a letartóztatása után éppen az elmúlt hetekben határozta el, hogy egy időre a háttérbe húzódik, pontosabban a stúdióba, de most azt gondolja, a reflektorfényben talán nagyobb biztonságban van. A fenyegetőző ugyanis be akarja nyújtani a számlát, és kilátásba helyezte,

hogy el fogják kapni a zenészt.

Sokan találgatták, kinek állhatott útjában Galambos Lajos. Ő említ milliárdos vállalkozót, akinek kincset érő birtokára fáj a foga, és médiamogult is, aki a zenész birtokában lévő jogokat próbálja megszerezni, de azt senki sem gondolta, hogy odáig fajulhat a dolog, hogy testi épségét kell féltenie - írja a lap.

"Sajnálom, hogy ez történt, és mindenkitől bocsánatot kérek, akiket akaratom ellenére ilyen zűrös ügybe kevertem. Ide tartozik a családom, és természetesen a könyvem szerzői is - magyarázta a Lajcsi.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Korábban az a hír járta, azért kerülhetett 125 napra rács mögé Galambos Lajos, mert nekiment a rendőröknek, így bosszúhadjáratot indítottak ellene. Ezt lapunknak korábban Lagzi Lajcsi sem cáfolta: "Nem az egész rendőrségnek, de annyi igaz, hogy egy magas rangú rendőrtisztnek megmondtam a magamét, és elküldtem melegebb éghajlatra. Ez lehet összefüggésben az ellenem folyó hadjárattal."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.