Tóth Gabi Puskás Peti ByAlex Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hangolódnak az új X-Faktor mentorai - Tóth Gabi meg is mutatta, hogyan. 

A tehetségkutató egyetlen megmaradt mentora képmegosztó oldalán mutatta meg, hogy barátkoznak egymással a mentorok. Az új szériában ugyanis Gabi mellett Gáspár Laci, Puskás Peti és ByAlex ül az ítészek székeibe.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Az már biztos, jó dolga lesz a mentoroknak: nemrég ugyanis kiderült, mennyit kaszálhatnak a fiatal zenészek a népszerű műsorban.

A pucér show jónője Lúcia: "Nem tudtam magamat adni" (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160615-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojenek-jo-noje-lucia-elarulta-ot-feszelyezte-a.htmlA szőke kebelcsoda hiába vetett be minden fondorlatot, nem járt sikerrel és nem sikerült elcsábítania a kiszemelt Krisztiánt. TV + Sztárok--Berki Krisztián egy mázlista: Hódi Pamela egy szál bikiniben hódíthttp://www.life.hu/sztarok/20160616-hodi-pamela-a-testevel-hodit.htmlHódi Pamela egy nagyon izgalmas fotózáson járt, így ismét megcsodálhatjuk a dögös alakját, hiszen csak egy nadrág és egy falatnyi bikinifelső takarja a testét. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia hatalmas dologra készülhttp://www.life.hu/sztarok/20160616-liptai-claudia-oriasi-bejelentest-tett-megjelenik-a-konyve.htmlA műsorvezető közel két hónapja jelentette be, hogy gyermeket vár, majd letette a cukrászvizsgát is, most pedig egy újabb dologgal rukkolt elő: megjelenik az első könyve! TV + Sztárok--Nyomoz a rendőrség Kis Grófo verekedős ügyében!http://www.life.hu/sztarok/20160616-nyomoz-a-rendorseg-kis-grofo-verekedos-ugyeben.htmlSúlyos vádakkal illették Kis Grófót és testvérét, ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt. Két sértett állítja, a mulatóskirályék megverték őket, és fegyverrel fenyegetőztek. Családi dráma áll a háttérben, a rendőrség nyomoz. TV + Sztárok--Radics Gigi: "Mióta lefogytam, azóta lettem igazán édesszájú"http://www.life.hu/sztarok/20160615-iszak-eszter-es-radics-gigi-miota-lefogyott-azota-lett-igazan-edesszaju.htmlÉdesek, csábítóak, és nehéz nekik ellenállni... Iszak Eszti és Radics Gigi az édesszájúak fellegvárába, egy sütikészítő műhelyben látogattak, ahol egy igazi profitól leshették el néhány trendi édesség elkészítésének fortélyait. A két lelkes cukrásztanonc az üzlet kirakatában állva ismerkedett az amerikai süticsodákkal, nem kis feltűnést keltve ezzel.TV + Sztárok--Újabb tehetségkutatót indít az RTL Klub! Nemcsak az X-Faktorban keresnek majd sztárokathttp://www.life.hu/sztarok/20160615-kicsi-oriasok-cimmel-az-x-faktor-mellett-az-rtl-klub-uj-tehetsegkutatot-indit-a-gyerekeknek.htmlA csatorna újítással is készül az eddig rejtőzködő tehetségek iránt érdeklődő nézőknek. Az X-Faktoron kívül is lesz olyan műsor, amiben megmutathatják, mire képesek! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.