Cooky elbúcsúzik a Music Fm-től és a TV2 képernyőjén tér vissza

Forrás: Music FM -
Music Fm TV2 rádió Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky a Music Fm péntek reggeli műsorában, és hivatalos Facebook-oldalán is bejelentette, hogy befejezi a rádiós pályafutását, és a TV2-nél folytatja a karrierjét.

Cooky nem rádiózik többet egy darabig, sem a Music FM-en, sem másutt, ezt reggel a rádióban közölte a hallgatókkal. Hozzátette, hogy

egy tévés lehetőség miatt hozta meg a döntést.

A Music FM a Facebookon elárulta, hogy Cooky a TV2-höz megy, ezért is valószínű, hogy a Star Academy zsűrijeként láthatjuk majd viszont.

Forrás: Music FM

Cooky legutóbb a Nagy Duettben volt zsűritag, kollégáinál is harsányabb volt, és úgy tűnik,

ez bejött a TV2 vezetőinek és a nézőknek is.

Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója elmondta: “Cooky azzal mondott fel, hogy befejezte magyarországi rádiós pályafutását, amit nagyon sajnálunk, hiszen egy üde színfoltot veszít a rádiós piac. Azonban úgy váltunk el egymástól, hogy ha ősszel mégis úgy alakul, a Music Fm-ben biztosítjuk számára a helyet. Számunkra ugyanis evidens a kölcsönös lojalitás.”

A rádió közleményéből az is kiderül, októberben valami nagy változás történik majd Cooky életében; ezt Bochkornak rejtélyesen csak annyit mondott, hogy: „Olyan döntést kell majd hoznom, ami nekem is fájni fog.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.