Emlékszem, Sopronban: így vonultak be a sztárok a VOLT fesztiválra

fesztivalok2016 wellhello Ákos Lola Dér Heni VOLT Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország központja erre a pár napra áthelyeződik, most Budapest helyett Sopronban lesz a legnagyobb pörgés, és ott lesznek fellelhetők a legnagyobb sztárok is.

Mindegy, hogy csupán mulatozásra, vagy fellépésre készülnek a sztárok, rengetegen ott lesznek a VOLT fesztiválon. Sokan már tegnap megérkeztek a nyárkezdő bulira, és természetesen senki nem mulasztotta el megosztani a nagy pillanatot.

Ákos fénygyűrűben készült a fellépésre

Galambos Dorina rózsaszín hajkoronával érkezett

Forrás: Facebook/Mrs Columbo

Lolát már átjárta a szabadság érzése

Forrás: Instagram/Lola

Dér Heni már a kocsiban is izgatottan várta a megérkezést

Forrás: Instagram/Dér Heni

Fluor Tomi természtesen elnökként vonult

Nem tudsz ellátogatni a Volt-ra? A Telekom Buddyk segítségével Te is ott lehetsz.

Támogatott tartalom

Hódi Pamela az orrunk előtt romantikázik Berki Krisztiánnalhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-hodi-pamela-az-orrunk-elott-romantikazik-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián és kedvese is leruccant a Balatonra, hogy ott pihenhessék ki a hét fáradalmait. A páros mindent megtett a tökéletes kikapcsolódás érdekében, és egy intim pillanatot is sikerült megörökíteniük a rajongóik nagy örömére. TV + SztárokOrigoKárpáti Rebekát megviselte az anyagi csőd: házukat is elvesztettékhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-karpati-rebekat-r-karpati-peter-lanyat-megviselte-az-anyagi-csod-hazukat-is-elvesztettek.htmlA színészkedésbe is belekóstolt Kárpáti Rebeka a Jóban Rosszban sorozatban, de inkább olyan munkára vágyik, ami kiszámíthatóbb megélhetést jelent. Nem csoda, hiszen apja, R. Kárpáti Péter a Barátok közt után anyagi csődbe került, ami máig rossz emlék Rebekának. TV + Sztárok--Ezt nézd! A 81 éves Sophia Loren még mindig a férfiak álmahttp://www.life.hu/sztarok/20160628-siman-felesegul-vennenk-a-81-eves-sophia-lorent.htmlA 81 éves színésznő remek formában van, pedig a kora még hollywoodi mércével is igen sok. Az alábbi képet elnézve pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy Sophia Loren külseje a huszonévesek többségét simán übereli. TV + Sztárok--Cooky mindenkit becsapott?http://www.life.hu/sztarok/20160629-cooky-allitolag-nem-a-teves-karrierje-miatt-bucsuzott-a-music-fmtol-a-radio1hez-keszul.htmlFelröppent a hír, hogy Cooky nem csak azért távozott a Music Fm csapatától, mert ezentúl kizárólag a tévézésre szeretne koncentrálni, hanem állítólag egy másik rádióhoz készül a műsorvezető. TV + SztárokOrigoBud Spencer legjobb magyar barátja: “Nehéz felfogni, hogy távozott közülünk”http://www.life.hu/sztarok/20160629-bud-spencer-legjobb-magyar-baratja-forgacs-laszlo-megszolalt-nehez-felfogni-hogy-tavozott-kozulunk.htmlA legnagyobb pofonosztó és nevettető 86 éves korában távozott, a szomorú hírről családja tájékoztatta a sajtót és a rajongókat. Itthon mindenkit lesújtott Bud Spencer halála, legjobb magyarországi barátja fel sem fogja, hogy már nincs köztünk. TV + Sztárok--BulváRap: Görög Zita félmeztelenülhttp://www.life.hu/sztarok/20160628-bulvarap-gorog-zita-felmeztelenul-a-life-hu-legfontosabb-hirei-egy-helyen.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.