Viccben és cukiságban úszik Hosszú Katinka és Shane Tusup napja

felkészülés úszás Hosszú Katinka Shane Tusup edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka egy ragyogó ötlettel rukkolt elő: mini videósorozatának hála megtudhatjuk, hogy két edzés között mivel múlatja az időt az Ironlady és férje. Az biztos, hogy kacagásban nincs, és nem is lesz hiány!

Táncol, mókázik, és még azt is megengedi, hogy egy vasalóval varázsolják simábbá a testét. Hosszú Katinka az Inside The Forge nevezetű videósorozattal engedi be a rajongókat a magánéletébe, így jobban átélhetjük

az úszónő nehéz és boldog pillanatait is.

A napokban a sorozat második része is megjelent, az utóbbi idők bakijai, és vicces pillanatai garantálják a jókedvet! Nézzük csak!

Hosszú Katinka élete újabb nagy lépése előtt áll

Egy percet sem pihen Hosszú Katinka, aki legutóbb brutális izmokat villantott. Shane oldalán most Londont veszi be a magyar úszónő. A teljes cikket itt elolvashatod!
Nem hisszük el! Kiderült, hogy kivel randizik Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20160629-kiderult-hogy-matthew-perry-es-katie-holmes-randiznak.htmlHihetetlen hírek láttak napvilágot: új hollywoodi álompár született, mégpedig Katie Holmes és Jamie Foxx személyében, vagy mégsem? Most egy újabb szereplő is belépett a történetbe, mégpedig a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry. Vajon mi lesz ebből? TV + SztárokOrigoHódi Pamela az orrunk előtt romantikázik Berki Krisztiánnalhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-hodi-pamela-az-orrunk-elott-romantikazik-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián és kedvese is leruccant a Balatonra, hogy ott pihenhessék ki a hét fáradalmait. A páros mindent megtett a tökéletes kikapcsolódás érdekében, és egy intim pillanatot is sikerült megörökíteniük a rajongóik nagy örömére. TV + SztárokOrigoIzzadtság, és adrenalin - Kiszel Tünde megmutatta, hogyan edz smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160628-kiszel-tunde-smink-nelkul-edz.htmlIgazi kincsre bukkantunk a művésznő nyilvános Instagram-oldalán. Teljesen odavagyunk! TV + Sztárok--Beyoncé mindenkit sokkolt- videó!http://www.life.hu/sztarok/20160628-beyonce-uralta-a-bet-awards-szinpadat.htmlBeyoncé egy oltári showt rendezett BET Awards színpadán, és nagyon valószínű, hogy a nézők egy katarzis közeli állapotban találták magukat. TV + Sztárok--Álom luxuskivitelben, avagy így vakációznak a világsztárok http://www.life.hu/sztarok/20160628-elkepeszto-bikinialakot-villantotta-a-sztarok-nyaralas-kozben.htmlItt a nyár, ezzel együtt pedig a sztárok is elhalmoznak minket jobbnál jobb nyaralós fotókkal. Eva Longoria, Alessandra Ambrosio, Britney Spears, Emily Ratajtowski - csak pár név a kedvenceink közül, akik most ismét visszatértek, hogy megmutassák a dögös fürdőruhájukat, no meg a még szexibb bikinialakjukat! TV + Sztárok--Cindy Crawford 14 éves lányát már most elhalmozzák munkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160624-cindy-crawford-14-eves-lanyat-mar-most-elhalmozzak-munkaval.htmlA világhírű modell lánya még csak 14 éves, de már most megvesznek érte a legnagyobb divatházak. Miu Miu, Vogue, Alexander Wang és ez még csak a kezdet... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.