Botrány! Feltörték Hódi Pamela autóját, Berki segítséget kért

"Forrás: Facebook/Berki Krisztián " -
műsorvezető feltörés autó sztár Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a közösségi oldalán félmillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. Mint írja, nagyjából egy órája törték fel az Pamela autóját Budapesten.

"Feltörték az óvoda előtt Pamela autóját, és elvitték az összes személyes iratát, pénztárcáját, telefonját. A telefonra és a pénztárcában lévő 50-150 ezer forintra nincs szükségünk, viszont a nyomravezetőnek, aki visszahozza a táskáját az összes személyes iratával, annak felajánlom, hogy fizetek 500 ezer forintot" - mondta a sztár.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Egy videót is megosztott oldalán, ahol kicsit hosszabban mesél az esetről, posztja végére még annyit írt, hogy próbálja megnyugtatni párját, aki most magát hibáztatja, amiért értékeit az autóban hagyta.

Emlékszem, Sopronban: így vonultak be a sztárok a VOLT fesztiválrahttp://www.life.hu/sztarok/20160629-igy-vonultak-be-a-sztarok-a-volt-fesztivalra-akos-lola-wellhello-der-heni.htmlAz ország központja erre a pár napra áthelyeződik, most Budapest helyett Sopronban lesz a legnagyobb pörgés, és ott lesznek fellelhetők a legnagyobb sztárok is. TV + SztárokOrigoEva Mendes hatalmas testőre nekiugrott egy magyar rajongónakhttp://www.life.hu/sztarok/20160630-eva-mendes-hatalmas-testore-nekiugrott-egy-magyar-rajongonak.htmlHa véletlenül összetalálkoznál a sztárcsaláddal, jobb ha azonnal elfelejted a közös fotót. Ők nem olyan barátságosak a rajongókkal, mint Chris Noth. TV + Sztárok--Dzsudzsák úgy teljesítette a magyar énekes vágyát, hogy nem tett semmithttp://www.life.hu/sztarok/20160629-kokeny-attila-dzsudzsak-balazzsal-talalkozott.htmlA sztárok is rajonganak valakiért, ez alól Kökény Attila sem kivétel. A magyar válogatottért természetesen ő is drukkolt, egyik kedvencével még találkozni is tudott. TV + Sztárok--Hódi Pamela az orrunk előtt romantikázik Berki Krisztiánnalhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-hodi-pamela-az-orrunk-elott-romantikazik-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián és kedvese is leruccant a Balatonra, hogy ott pihenhessék ki a hét fáradalmait. A páros mindent megtett a tökéletes kikapcsolódás érdekében, és egy intim pillanatot is sikerült megörökíteniük a rajongóik nagy örömére. TV + SztárokOrigoMilyen volt Iszak Eszti első randija? Most megtudhatod! http://www.life.hu/sztarok/20160628-iszak-eszti-meccset-nezett-szerelmevel-az-elso-randin-igy-randizz-teljes-bedobassal.htmlÖnbizalomhiány, a telefon nyomkodása, erőltetett poénok - csak néhány tényező, ami tönkreteheti az első randevút. A VIVA július 1-jén induló műsorának mentora, Iszak Eszti is tapasztalt már hasonlót, de szerencsére nem Dobrády Ákossal, akivel a találkájuk meglepő volt ugyan, de nagyon jól sikerült. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa kiakadt: “Ez szégyen mindenkire nézve!”http://www.life.hu/sztarok/20160628-demcsak-zsuzsa-kiakadt-a-kozteve-musoraban-torten-vicces-asszonyveresen.htmlA köztévé élőben jelentkezett a Levendula Fesztiválról, ahol egy betyár karikás ostorral náspángolta el a riporternőt viccesen. Demcsák Zsuzsánál ez kiverte a biztosítékot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.