Ennyit változtak a Fresh lányok 13 év alatt

Forrás: fresh.hu -
banda Fresh Gyulai Viki Villányi Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még a Fresh lányokra? A csapat már 1996 óta működik, igaz, a végleges felállás 2003-ban alakult Villányi Andival és Gyulai Vikivel. A banda azóta keveset hallat magáról, bár 2014-ben egy klip erejéig visszatértek. Mindenesetre kíváncsiak voltunk rá, hogy mi a helyzet velük most. Nézzétek csak!

Rengeteget változott Fresh Andi és Fresh Wiki az elmúlt években, mindez azért is szembetűnő, mert az akkor 24 éves Wiki és a 21 éves Andi még militaryszettekben feszítettek, a hozzá passzoló haspólóval. Összeállításunkban ti is szemügyre vehetitek a változást!

/1606/Ennyi201663014476Kanye West új klipje tényleg sztárpornó, vagy csak viasztestek hancúroznak?http://www.life.hu/sztarok/20160630-kanye-west-uj-klipjeben-rihanna-taylor-swift-es-meg-9-vilagszar-levetkozott-vagy-megsem.htmlA világsztárok manapság szó szerint kivetkőztek magukból: például Rihanna mellbimbóit még az is látta, aki nem akarta, de ha mégis a ritka kivételek közé tartozol, akkor Kanye West legújabb klipjében pótolhatod ezt a felejthetetlen élményt! Ám a videót elnézve felmerült egy kérdés: a sztárok ezt tényleg bevállalták, vagy csak viaszbábukról van szó? TV + Sztárok--Viccben és cukiságban úszik Hosszú Katinka és Shane Tusup napjahttp://www.life.hu/sztarok/20160629-viccben-es-cukisagban-uszik-hosszu-katinka-es-shane-tusup-napja.htmlHosszú Katinka egy ragyogó ötlettel rukkolt elő: mini videósorozatának hála megtudhatjuk, hogy két edzés között mivel múlatja az időt az Ironlady és férje. Az biztos, hogy kacagásban nincs, és nem is lesz hiány! TV + Sztárok--Hódi Pamela az orrunk előtt romantikázik Berki Krisztiánnalhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-hodi-pamela-az-orrunk-elott-romantikazik-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián és kedvese is leruccant a Balatonra, hogy ott pihenhessék ki a hét fáradalmait. A páros mindent megtett a tökéletes kikapcsolódás érdekében, és egy intim pillanatot is sikerült megörökíteniük a rajongóik nagy örömére. TV + SztárokOrigoMagánnyomozókat fogadott fel Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160628-sajat-magannyomozokat-fogadott-fel-lagzi-lajcsi.htmlMindenki Lagzi Lajcsija, azaz Galambos Lajos mindent bevet, hogy bizonyítsa ártatlanságát: nemrég saját magánnyomozó-hadsereget fogadott fel. TV + Sztárok--Amíg Ada a napon barnul, mi az irigységtől sárgulunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160626-ada-a-hasat-sutteti-mikozben-agyara-ment-a-nap.htmlPintér Adrienn, alias Ada megőrült, bár a szó legjobb értelmében. A kétgyermekes anyuka élvezi a napsütést, bár Instagram-videója mellett ő maga is beismerte, hogy kissé agyára ment a nap. TV + SztárokOrigoLányok, itt az idő! Ryan Gosling megérkezett Budapestrehttp://www.life.hu/sztarok/20160624-ryan-gosling-budapestre-erkezett.htmlMi a közös az alábbi színészekben: Charlize Theron, Keira Knightley, Ryan Gosling, Harrison Ford és Penelopé Cruz? Nos, a felsorolt színészek mindegyike mostanság járt Budapesten, sőt! Ryan Gosling jelenleg is kis hazánkban tartózkodik! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.