Eva Mendes hatalmas testőre nekiugrott egy magyar rajongónak

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
rajongó Eva Mendes Magyarország testőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha véletlenül összetalálkoznál a sztárcsaláddal, jobb ha azonnal elfelejted a közös fotót. Ők nem olyan barátságosak a rajongókkal, mint Chris Noth.

Nagyon pórul járt az egyik magyar rajongó, aki készített néhány képet a szexistennőnek tartott Eva Mendesről. A férfi elmondása szerint élőben egyébként már közel sem olyan dögös, mint a fehérneműreklámokban, de mivel neki nagy kedvence, lőtt néhány képet a sztáranyukáról és kislányáról.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Azonban amikor néhány közös fotóért esedezett, a biztonsági őrök egyből támadásba lendültek. “Odaléptem mellé, hogy Helló, Eva, készíthetek egy szelfit?, de a kétméteres, goromba testőre azonnal nekem ugrott” - számolt be a Blikknek a rajongó, akitől elvették a telefonját is, és kitörölték azokat a képeket, amiken látszik a sztár arca. Ryan Gosling és családja múlthét pénteken érkezett hazánkba, de ezek szerint csak távolról csodálhatjuk őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.