Kozso volt szerelmével kapcsolatos érzései nem tűntek el nyomtalanul

Forrás: Facebook/ Ámokfutók -
Keira agyműtét fellépés Kozso énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnek még mindig nagyon hiányzik volt párja, Keira, aki hónapokkal ezelőtt összecsomagolt és elhagyta, ám a nő állítása szerint a zenész teljesen más emberré vált agyműtétje után, ez tette tönkre a kapcsolatukat.

Kozsót egy születési rendellenesség, az úgynevezett agyi ér-torzképződmény miatt kellett megműteni. Bár Keira sokáig támogatta, végül elhagyta az énekest.

Kozso és Keira Forrás: Facebook/ Ámokfutók

A nő a Story Magazinnak azt mondta, hogy a műtét útán Kozso teljesen megváltozott: ingerlékenyebb lett, és bár rengeteg időt töltött kedvese ápolásával, de

a hála jelei sosem mutatkoztak a zenészen.

Mindenesetre a páros továbbra is jó viszonyt ápol egymással, továbbra is együtt lépnek fel, és gyakran egymásról kérnek tanácsot.

Kozso viszont nem is titkolja, hogy

nehezen találja a helyét a szakítás óta.

"Hogy el lehet-e felejteni egy olyan lányt, mint Keira? Hazudnék, ha azt mondanám, hogy igen. Hiszen ismerem minden titkát, minden ki nem mondott gondolatát" - mondta Kozso, aki a jelek szerint még mindig érez valamit volt kedvese iránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.