Terence Hill is elkísérte utolsó útjára Bud Spencert

temetés Bud Spencer Terence Hill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terence Hill is végső búcsút vett bunyóstársától, egyben legjobb barátjától, a 86 évesen elhunyt Bud Spencertől. Az olasz színész temetését csütörtökön Rómában a Popolo téri Montesantói Madonna-bazilikában tartották, ahol a Különben dühbe jövünk főcímdala is felcsendült.

A 77 éves Terence Hill, azaz Mario Girotti, aki 16 filmvígjátékban szerepelt Bud Spencerrel karöltve, az elsők között érkezett az olasz filmszínész temetésére.

“Már tudom, mit fog mondani, ha egyszer újra találkozunk: de hát mi sosem veszekedtünk!” – nevetett a színész, Mario Girotti.

Bud Spencer és Terence Hill

A gyászszertartásra érkező tömeg: fiatalok, családok, turisták mosolyogtak, beszélgettek, fényképezkedtek, videóztak, emellett pedig az olaszországi temetések hagyományaihoz híven tapsoltak, és Ciao Bud!-ot kiabáltak.

Mario Girotti, alias Terence Hill Bud Spencer temetésén Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Primo Barol

A búcsúztatáson több híresség is tiszteletét tette, többek között Dario Argento és Enrico Vanzina filmrendező, valamint Claudio Lotito, a Lazio futballklub elnöke is.

A "Művészek templomának" papja, Walter Insero is kedves szavakkal búcsúzott a színésztől, és elmondta, hogy "Piedone" valójában csak akkor jött dühbe, amikor igazságtalanságot, erőszakot, túlkapást látott a gyengébbekkel, a kicsikkel, nőkkel szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.