Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotós-modell a facebookon kér segítséget. 

"ELLOPTÀK!!!
Figyelem!!!! Kérlek osszàtok meg! Elloptàk a motoromat az 5. kerületből!!!! Ez egy 50 ccm kék-fehér Vespa! Nagyon egyedi ,könnyen felismerhető!!!!! Segítsetek megtalàlni! Köszönöm!!!" - tette közzé Zita.

Rózsaszín flamingón lubickol Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20160703-rozsaszin-flamingon-lubickol-tucsi.htmlA Balatonról, Tihanyból jelentkezett be az egzotikus szépség. TV + Sztárok--Micsoda dekoltázsok: így élvezi a nyaralást Kiszel Tünde és lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160703-igy-elvezi-a-nyaralast-kiszel-tunde-es-lanya.htmlRodoszról küld puszit Kiszel Tünde és Donatella a rajongóknak. TV + SztárokOrigoWOW! Palvi Barbival szelfizett az Origó újságírójahttp://www.life.hu/sztarok/20160702-palvi-barbival-szelfizett-az-origo-ujsagiroja.htmlAz Origó újságírója a Volt Fesztiválon akadt össze a szupermodellel, a találkozást pedig dokumentálta is. Naná, ki tenne másként? TV + SztárokOrigoLuxushotel vendége panaszolta be Rubint Rékát http://www.life.hu/sztarok/20160701-luxushotel-vendege-panaszolta-be-rubint-rekat.htmlRéka a születésnapját ünnepelte egy magyarországi hotelben, amikor élő bejelentkezése közben futás után a medencébe ugrott. Sokaknál ez verte ki a biztosítékot. TV + Sztárok--Kulcsár Edina a természetes szépségre voksolhttp://www.life.hu/sztarok/20160701-kulcsar-edina-a-termeszetes-szepsegre-voksol.htmlA 2016-os Miss World Hungary sajtótájékoztatóján a Life.hu riportere Kulcsár Edinával beszélgetett. 2014 győztese úgy véli, az idei az egyik legerősebb mezőny. Hozzátette, semmi különös nincs abban, hogy a versenyen sok a barna hajú lány, hiszen az utcán is ők vannak zömmel. TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Nem biztos, hogy jó, ha egy nő humoros"http://www.life.hu/sztarok/20160630-hajdu-peter-a-miss-world-hungaryrol.htmlHajdú Péter a Life.hu riporterének arról beszélt, a szépségverseny megrendezése mennyi munkával jár neki és Katának. Elárulta azt is, hogy a tavalyihoz képest milyen az idei "felhozatal". Péter szerint megvan az oka, hogy miért hasonlítanak egymáshoz a szépségverseny indulói. Hogy mi ez? Az alábi videóból megtudhatod. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.