királyi család Coldplay royal family Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási bulit tartott Harry herceg. A brit trónörökös ezúttal nem valamilyen botrányos összejövetellel, hanem jótékonysági rendezvénnyel került a címlapokra.

Háromezer embert látott vendégül Harry herceg a Kensington Palota kertjében, a Sentebale alapítvány rendezésében. A szervezet lesothói árvákat támogat, olyan gyerekeket, akiknek valamelyik vagy mindkét szülője AIDS-ben halt meg.

Forrás: Northfoto

A jótékonysági gálán a Coldplay produkciója volt a csúcspont

Harry herceg a show legvégén az együttessel közösen énekelte el az Up & Up című dalt.

Forrás: Northfoto

A rendezvényen fellépett a soul énekes Joss Stone, valamint Laura Mvula és a Nico & Vinz is.

Daniel Radcliffe bevallotta egyik legnagyobb félelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-daniel-radcliffe-bevallotta-egyik-legnagyobb-felelmet-a-harry-potter-sztarja-bevallotta-mitol-fel.htmlRalph Fiennes a frászt hozta Harry Potterre. A varázslótanoncot alakító Daniel Radcliffe nemrég őszintén beszélt régvolt félelméről. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio legnagyobb szerelme nem egy szőke bombázóhttp://www.life.hu/sztarok/20160705-leonardo-dicaprio-szivugye-a-kornyezetvedelem-nagy-szerelem.htmlA sármos színész hétről-hétre szőke bombázók társaságában tűnik fel, ám mégsem a párduc testű lányok a legnagyobb szerelmei. Leo ugyanis szívügyének tartja a környezetvédelmet, amire nem győzi nap mint nap felhívni követői figyelmét is. TV + Sztárok--Így ünnepelték a függetlenség napját a celebek- szexi fotók!http://www.life.hu/sztarok/20160705-fuggetlenseg-napjat-unnepeltek-a-sztarok-sok-fotot-keszitettek.htmlAz Egyesült Államok legnagyobb ünnepe július 4-e, a függetlenség napja. Az amerikai sztárok közül voltak akik családjukkal, barátaikkal vagy éppen ölebükkel ünnepeltek. TV + SztárokAFPMint két tojás: Madonna és lánya a megszólalásig hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160705-madonna-es-lanya-megszolalasig-hasonlitanak-egymasra.htmlMadonna nem túl gyakran enged bepillantást családi fényképalbumába, most azonban egymás után két fotón is megmutatta gyermekeit.TV + Sztárok--Katy Perry rekordot döntötthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-katy-perry-rekordott-dontott-ot-kedvelik-legtobbet-twitteren.htmlElképesztő rajongótábora van Katy Perrynek a Twitteren. Múlt héten rekordot döntött, néhány napja hivatalosan is ő a legnépszerűbb celeb a csivitelős közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoCharlize Theronnál nincs gonoszabb színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160705-charlize-theron-halalos-iramban-8-akciohos-dogos-szineszno-filmet-forgat.htmlNem akármilyen társasághoz csatlakozott Charlize Theron. A gyönyörű színésznő a Halálos iramban filmek legújabb részét forgatja, egy nem mindennapi szerepben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.