Neki mindent lehet? Alsónadrágban wakeboardozott Justin Bieber

Forrás: Instagram/Justin Bieber -
wakeboard Justin Bieber alsónadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás látvány fogadott bennünket lapszemle közben kedd reggel: végre láthatjuk Justin Biebert egy fehér alsónaciban, méghozzá jó vizesen. Szép nap ez a mai!

Gerard Butlert vagy Alexander Skasgardot szívesebben látnánk aligruhában az óceánon siklani, de Justin Biebert is meg kell mutatnunk nektek. A popsztár akár a Cavin Klein legújabb modellje is lehetne, hiszen a róla készült alsónacis képek seperc alatt bejárták a világhálót.

Forrás: Instagram/Justin Bieber

A 22 éves zenész egy luxusjachton nyaral épp barátaival, többek között Ashley Bensonnal - itt mutatta be wakeboard tudását. Mi csak irigykedhetünk, hiszen szívesen süttetnénk a hasunkat egy álomhajón, no persze nem Justin Bieberrel...

20 kilót fogyott a gyönyörű szépségkirálynő-jelölthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-szakacs-fatima-a-magyarorszag-szepe-kiralyno-jeloltje-ket-honap-alatt-husz-kilot-fogyott.htmlA Magyarország szépe verseny motiválta Szakács Fatimát, akiről két hónap alatt olvadtak le a kilók. A lány a Life.hu-nak elmesélte, mi segítette a fogyásban. TV + Sztárok--Terence Hill megható beszéddel búcsúztatta Bud Spencerthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-terence-hill-meghato-beszeddel-bucsuztatta-bud-spencert.htmlTerence Hill is végső búcsút vett bunyóstársától, egyben legjobb barátjától, a 86 évesen elhunyt Bud Spencertől. Az olasz színész temetését múlt csütörtökön Rómában a Popolo téri Montesantói Madonna-bazilikában tartották, ahol Terence Hill egy szívszorító beszédben idézte fel legszebb pillanataikat. TV + SztárokOrigoMi történt veled, Al Pacino? A dögös színész az idő és a kilók áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-al-pacino-szornyen-nez-ki-es-nagyon-elhizott.htmlAz öregedés a hírességeket sem kíméli, és bizony az idő múlása rajtuk is meglátszik: a 76 éves Al Pacino hatalmas pocakkal rója Hollywood utcáit. TV + Sztárok--Michael Jackson lányára rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-michael-jackson-lanyara-ratalalt-a-szerelem.htmlDrámai átváltozáson ment át a 18 éves Paris Jackson: 2013-ban véget akart vetni az életének, majd az egykor gyönyörű lány fiús stílusra, és egészségtelen életmódra váltott, ám most úgy tűnik, hogy kezd magához térni. A sztárcsemete szerelmes. TV + Sztárok--Jennifer Lawrence örülhet! Öt évig is rácsok mögött lehet a pucér celebfotókat lopó hackerhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-ot-evig-is-racsok-mogott-lehet-a-meztelen-celebfotokat-lopo-hacker.htmlÖt év börtönt is kaphat az az illinois-i hacker, aki több híresség iCloud-fiókját is feltörte, majd a róluk készült erotikus felvételeket kiszivárogtatta a netre. TV + SztárokOrigoA legszexibb vadember most kétségkívül Alexander Skarsgardhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-alexander-skarsgard-a-tarzan-legendaja-sztarja.htmlA svéd színészt eddig is láthattuk kisebb szerepekben, idén azonban felforgatta Hollywoodot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.