Ez igen! Dzsudzsák Balázs mezében lépett színpadra a világsztár, Macklemore

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Balaton Sound mez Macklemore Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennél jobban nem is indulhatott volna a Balaton Sound fesztivál! Macklemore volt ez első igazi nagy fellépő, és nagyon figyelmesen magyar mezben adott koncertet.

Nagyon úgy tűnik, hogy a magyar válogatott bravúros Eb-szerepléséről tényleg rengeteg sajtóorgánum beszámolt, és a tengerentúlra is eljutott a hírük. Macklamore ugyanis Dzsudzsák Balázs mezben lépett a Balaton Sound színpadára. Ő volt a fesztivál első komoly fellépője, a közönség pedig imádta ezt a gesztust! Így annak is szimpatikussá vált a rapper, aki eddig nem szerette annyira.

Forrás: MTI/Mohai Balázs
Nagyon dühös Katalin: egy másik hercegnő ellopja tőle a rivaldafénythttp://www.life.hu/sztarok/20160707-katalin-hercegne-nagyon-duhos-lett-egy-masik-hercegnore-aki-szinten-szerepelni-fog-a-vogue-cimlapjan.htmlTöbbé már nem Katalin az egyetlen a királyi családokból, aki szerepelt a Vogue címlapján. A hercegnének vetélytársa akadt. TV + Sztárok--X-Faktor visszatekintő – Felkutattuk, mi lett a tehetségek sorsahttp://www.life.hu/sztarok/20160706-az-rtl-klub-xfaktor-tehetsegeit-toth-andit-benjit-szabo-ricsit-nagy-ricsit-horanyi-julit-faggattuk.htmlAz RTL Klub tehetségkutatójának utolsó évadában szereplő Tóth Andit, a Spoon21 együttest, Benjit, Horányi Julit és a két Ricsit faggattuk, lennének-e mentorok, és mi történt velük az X-Faktor óta. TV + Sztárok--Alföldi Róbert: "Nem kell mindenáron színházat vezetnem"http://www.life.hu/sztarok/20160707-alfoldi-robert-oszinten-meselt-a-karrierjerol.htmlA Nemzeti Színház volt igazgatója 2018 végéig nem panaszkodhat, rengeteg felkérést kapott, de őszintén mesélt arról is, hogy bár még csak 49 éves, már az ötvenre gondol. TV + Sztárok--Mi történt? Demi Moore felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160707-mi-tortent-demi-moore-ugy-nez-ki-mint-a-sajat-nagymamaja.htmlÚgy tűnik, mintha az 53 évesen is csodaszép színésznő kicsit elhagyta volna magát, ráadásul pont a divat fővárosában, Párizsban. TV + SztárokOrigoNagyon dühös Katalin: egy másik hercegnő ellopja tőle a rivaldafénythttp://www.life.hu/sztarok/20160707-katalin-hercegne-nagyon-duhos-lett-egy-masik-hercegnore-aki-szinten-szerepelni-fog-a-vogue-cimlapjan.htmlTöbbé már nem Katalin az egyetlen a királyi családokból, aki szerepelt a Vogue címlapján. A hercegnének vetélytársa akadt. TV + Sztárok--Égig érő combokat villantott Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-lilu-hosszu-combjait-megmutatta-az-instagramon.htmlA műsorvezető ezúttal Kaliforniából köszönt be egy remek fotóval. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.