Kiss Endi a Hooligans dobosa szíve mélyén egy érzelmes kisfiú

Kiss Endi édesanya rocker család Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rocker is volt édes kisgyerek – ezt Kiss Endi fényképpel is bizonyítja. A Hooligans dobosa zabálnivaló képet mutatott kétéves önmagáról.

A borsodi rocker anyukája múlt hónapban ünnepelte 79. születésnapját, Endi pedig az ajándékok mellett egy közös fotóval is köszöntötte édesanyját.

Forrás: instagram/kissendi

A képen a zenész tündéri kisgyermekként kapaszkodik anyukájába. Hiába tölti be a 46. életévét idén a vagány rocker, a szíve mélyén bizony örökre kisfiú marad. Nem véletlen, hogy ilyen szoros a kapcsolat anya és fia között, sok nehézségen mentek át együtt az évek során. Volt olyan időszak az életükben, amikor nélkülözniük kellett.

A kettejüket összekötő szeretetet nemrég újabb fényképpel bizonyította Endi

A fotó 44 évvel ezelőtt, 1972-ben készült. A megfakult felvételen a két éves Endike anyukája ölében ül, jólfésülten, ünneplőben. Vonásai miatt le se tagadhatná magát, a vagányság és a csibészség már akkor ott csillogott a szemeiben.

Forrás: instagram/kissendi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.