Hoppá! Várkonyi Andrea új talkshowban tér vissza

Forrás: TV2 -
talkshow Várkonyi Andrea TV2 műsorvezető Tények (hírműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea várhatóan hatalmas meglepetést okoz majd a nézőknek. Egy számra eddig teljesen új műfajban tér vissza a képernyőre.

Ökrös Gergely, a TV2 program- és kreatív igazgatója a Blikknek nyilatkozott:

"Tekintettel arra, hogy soha nem látott mennyiségű saját gyártású műsort készít a TV2 Csoport az év hátralevő részében, abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mindenkinek a legtestreszabottabb feladatot tudjuk megtalálni. A nézők által egyik legkedveltebb műsorvezetőnket választottuk a hamarosan induló női talkshow élére."

Várkonyi Andrea Forrás: TV2

Azt is elmondta, hogy Várkonyi hatalmas meglepetéseket okozott a munkatársaknak a felvételek során, így biztosak benne, hogy a nézők is élvezni fogják a műsort.

Várkonyi Andrea: "Rövid időn belül visszatérek a képernyőre"http://www.life.hu/sztarok/20160708-varkonyi-andrea-rovid-idon-belul-visszater-a-kepernyore.htmlVárkonyi Andrea elköszönt a Tényektőlhttp://www.origo.hu/teve/20160430-varkonyi-andrea-14-ev-utan-elkoszont-a-tenyektol.htmlKiderült: Várkonyi Andrea marad a képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-varkonyi-andrea-a-tv2-tenyek-egykori-hiradosa-marad-a-csatorna-kepernyojen.htmlFriderikusz Sándor lesz Várkonyi Andrea új kollégája?http://www.life.hu/sztarok/20160323-friderikusz-sandor-lesz-varkonyi-andrea-musorvezeto-hirados-uj-kollegaja-a-naploban.htmlVárkonyi Andrea lesz a visszatérő Napló házigazdájahttp://www.life.hu/sztarok/20160321-varkonyi-andrea-kepernyon-marad-o-lesz-a-naplo-hazigazdaja-jelentette-be-a-csatorna.htmlVárkonyi Andrea tényleg az új Naplóba tarthttp://www.origo.hu/teve/20160321-varkonyi-andrea-tenyleg-az-uj-naploba-tart.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.