Dopeman durván beszólt a Soundon ájultan talált lányoknak

Dopeman Balaton Sound 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balaton Sound kétségtelenül egyik legdurvább történése az volt, hogy egy híres DJ páros öltözőjében ájultan találtak két fiatal magyar lányt. Dopeman sem tudott elmenni az eset mellett szótlanul, durván beszólt a lányoknak.

Az idei Balaton Sound sem múlhatott el botrányok nélkül. A híres DJ páros, DVBBS öltözőjében a fellépésük után két eszméletlen lányt találtak. Az eset sokakban felháborodást keltett, amit a magyar szabad szájú rapper sem tudott szó nélkül hagyni.

Dopeman így kommentálta az esetet: "A mi öltözőnkből még kijöttek a lányok. Tény, hogy a szájukat törölgetve, de kijöttek."

Természetesen ez a kijelentése felrobbantotta az internetet, ugyanis sokak szerint durva és felháborító egy ilyen lesújtó hírre így reagálni.

life
Sztárcsemeték, akik gyönyörű tinivé cseperedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-liptai-claudia-musorvezeto-szandi-enekesno-rubint-reka-fitnesz-edzo-es-kiszel-tunde-lanya-gyonyoru.htmlA sztármamák, Liptai Claudia, Rubint Réka, Kiszel Tünde, Szandi joggal lehetnek büszkék lányukra, és bizony igaz a mondás: „nem esik messze az alma a fájáról”. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki Eva Longoria első filmszerepe előtt: micsoda fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160711-eva-longoria-meg-2000-ben-a-sztar-egy-nosztalgikus-fotoval-lepett-meg-minket-foto.htmlA színésznő egy nosztalgikus fotóval lepte meg a rajongóit. A dögös híresség így nézett ki a 2000-es években. TV + SztárokOrigoEz a nap mégis lehet forróbb: Szexi focisták strandolnak a Balatonnálhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-ez-a-nap-megis-lehet-forrobb-szexi-focistak-strandolnak.htmlIgencsak magas volt az egy négyzetméterre eső szexi focisták száma hétvégén a Balatonnál. Miközben Dzsudzsák Balázs a Soundon bulizott, addig válogatottbeli csapattársa, Juhász Roland és barátai a medencét választották. TV + SztárokOrigoHoppá! Kylie Jenner a Balatonnál járthttp://www.life.hu/sztarok/20160711-a-vilagsztar-kylie-jenner-a-balatonon-udul.htmlEl sem hisszük, hogy egy mondatban szerepel Kylie Jenner és a Balaton, pedig pontosan ez történt. A világsztár párját, Tygát kísérte el a Balaton Soundra. TV + Sztárok--Ez a nap mégis lehet forróbb: Szexi focisták strandolnak a Balatonnálhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-ez-a-nap-megis-lehet-forrobb-szexi-focistak-strandolnak.htmlIgencsak magas volt az egy négyzetméterre eső szexi focisták száma hétvégén a Balatonnál. Miközben Dzsudzsák Balázs a Soundon bulizott, addig válogatottbeli csapattársa, Juhász Roland és barátai a medencét választották. TV + SztárokOrigoEz ám a sztárallűr! Furcsa kéréssel állt elő Adele!http://www.life.hu/sztarok/20160711-adele-enekesno-nagyon-messzirol-rendelt-pizzat.htmlEddig nem gondoltuk, hogy Adele az a sztár, aki lépten-nyomon megdöbbentő kérésekkel áll elő. Ezúttal azonban egy igen nagy furcsaságra kérte alkalmazottjait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.