Mindenki Dzsudzsákot akarta: Ő volt a Sound sztárja!

szelfi rajongók Balaton Sound 2016 Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudott nyugodtan szórakozni a Balaton Soundon Dzsudzsák Balázs: úton útfélen rajongók állították meg egy-egy közös fotó kedvéért. Dzsudzsi azonban a jelek szerint nem bánta ezt a fajta zaklatást.

Világhírű DJ-k és zenészek helyett a magyar fociválogatott csapatkapitánya volt az idei Balaton Sound sztárja. A zamárdi fesztiválon szó szerint éjjel is és nappal is megállás nélkül fényképezkedni szerettek volna a drukkerek a kiváló futballistával.

A közösségi oldalak hétvégén megteltek a Balázs nevével hashtagelt fotókkal.

Sajnos kicsit homályos a kép,de a lényeg, hogy csináltam egy képet a mesterrel @balazsdzsudzsak7 ✌️

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Dzsudzsi minden fotón kedvesen mosolyog, valószínűleg ő sem bánja, hogy a magyar szempontból remekül sikerült franciaországi foci Eb után ilyen kötelességek zavarták meg a nyugodt bulizását. Annál is inkább, mert van, aki egyenesen „valóra vált álom"-nak tartja a találkozást, ezt a címet is adta a közös képnek. Hogy a válogatott sportoló mennyire közvetlen volt rajongóival, az is bizonyítja, hogy

az egyik szelfit ő maga készítette a szurkoló telefonjával.

Nem csoda egyébként, hogy szinte végig megtalálható volt Dzsudzsák Balázs a Balaton Soundon, egy másik fotó tanúsága szerint ugyanis egy zamárdi luxus nyaralóban töltötte a hétvégét.

Dzsudzsák Balázs és Szalai Ádám a Balaton Soundon Forrás: instagram/balazsdzsudszak7

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.