Miféle lehűlés? Horváth Éva fotójától újra hőség lesz

Forrás: Instagram/evahorvathofficial -
Horváth Éva bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nemrég megmutatta, hogy fest számára a tökéletes strandszett. 

Éva a minap a Balatonról csekkolt be egy rózsaszín bikiniben, és meg kell hagyni, eszméletlenül fest a műsorvezető. Bár a strandkendő takar ezt-azt, biztosak vagyunk benne, hogy Évának nincs szégyenkeznivalója.

Forrás: Instagram/evahorvathofficial

A modell nem először mutatkozik idén fürdőruhában: nemrég egy álomszép, pöttyös darabbanmutatta meg, hogy így is lehet kinézni 37 évesen.

Sarka Kata vagy Vajna Timi csavar jobban? Döntsd el!http://www.life.hu/sztarok/20160712-sarka-kata-vajna-timi-som-balogh-edina-dukai-regina-szekeres-nora-varga-izabella-szavazz-ki-a.htmlEljött a választás ideje! Te melyik ismert hölgy tökéletes alakjával lennél elégedett? TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzavazz! Ki a legszexibb testű magyar sztár?http://www.life.hu/sztarok/20160711-istenes-bence-jozan-laszlo-hot-men-dance-tagjai-apati-bence-vagy-sugar-berci-a-legszexibb-jogas.htmlEljött a választás ideje. Te melyik magyar sztárpasi testével csavarodnál össze egy jógaórán? TV + Sztárok--VV Szandika: "Minden nap megküzdök a saját démonaimmal"http://www.life.hu/sztarok/20160713-vv-szandika-a-lemondasokrol-meselt-az-egykori-sztar-ma-mar-csak-az-edzessel-foglalkozik.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szandika alaposan átalakult az elmúlt évek alatt. Mára már rá sem ismerni a VV egykori üdvöskéjére. TV + Sztárok--Szavazz! Ki a legszexibb testű magyar sztár?http://www.life.hu/sztarok/20160711-istenes-bence-jozan-laszlo-hot-men-dance-tagjai-apati-bence-vagy-sugar-berci-a-legszexibb-jogas.htmlEljött a választás ideje. Te melyik magyar sztárpasi testével csavarodnál össze egy jógaórán? TV + Sztárok--“A gólos köcsög a ketchupos üvegből” - Íme, Szalai reakciója a zavarba ejtő kérdésrehttp://www.life.hu/sztarok/20160713-szalai-adam-reakcioja-az-eb-sajtotajekoztato-legviccesebb-kerdesere-golos-kocsog-a-ketchupos-uvegbol.htmlMég a magyar–portugál Eb-meccs előtt tették fel Szalai Ádámnak a lehető legzavarosabb kérdést egy sajtótájékoztatón. A szinkrontolmács nem tudott kikecmeregni a ketchupos hasonlatból, de Szalai kivágta magát. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKiderült a nagy titok: megtudtuk, miért sírt Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-kiderult-a-nagy-titok-megtudtuk-miert-sirt-irina-shayk-allergia-volt-a-baja.htmlLerántotta a leplet saját könnyeiről Irina Shayk. A gyönyörű modellt a wimbledoni tenisztornán látták sírni, és elterjedt a hír, hogy barátja, Bradley Cooper miatt törött el nála a mécses. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.