Kiderült a nagy titok: megtudtuk, miért sírt Irina Shayk

Forrás: AFP/Glyn Kirk -
Irina Shayk Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lerántotta a leplet saját könnyeiről Irina Shayk. A gyönyörű modellt a wimbledoni tenisztornán látták sírni, és elterjedt a hír, hogy barátja, Bradley Cooper miatt törött el nála a mécses.

A celebpáros a férfi döntőt nézte a legendás teniszversenyen, mikor szemfüles fotósok megörökítették, amint Irina Shayk a szemét törölgeti. Egy videó is készült a jelenetről, amiről sokan azt hitték, egy veszekedés végét kapták el. Most azonban kiderült,

szó sem volt vitáról,

a szupermodell banális okból könnyezett:

az allergia miatt folyt a szeme.

Szerelme, Bradley Cooper pedig azért hajolt el és nézett el párja előtt, mert azIrina másik oldalán ülő Stefan Edberg, egykori teniszsztárral váltott pár szót. A korábbi híreket elnézve igencsak meglepődtünk volna, ha ilyen hamar zátonyra fut a kapcsolatuk.

Forrás: AFP/Glyn Kirk

Kis híján nyilvános szexbe fulladt Gerard Butler és barátnője fürdőzésehttp://www.life.hu/sztarok/20160713-gerard-buler-fulig-szerelmes-izzott-koztuk-a-levego-egy-medences-furdozes-kozepette.htmlMég a sokat látottak is zavarba jönnek egy kicsit Gerard Butler és barátnője szenvedélyes fotóit nézegetve. A páros körül szinte forrt a víz a medencében. TV + Sztárok--Justin Bieber fanatikusan rajong a Jóbarátok című sorozatérthttp://www.life.hu/sztarok/20160713-jusin-bieber-fanatikusan-rajong-a-jobaratok-cimu-sorozatert.htmlImádja a Jóbarátok című amerikai sorozatot Justin Bieber. Az énekes egyenesen rajong a hat New York-i fiatal történeteiért. Ha lazulni akar, megnéz egy-egy részt. TV + SztárokOrigoBeyoncét felzaklatták a dallasi események- gyászol a világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-beyoncet-felzaklattak-a-dallasi-esemenyek-gyaszol-a-vilagsztar-kozossegi-oldalan.htmlBeyoncé gyászol. Az énekesnőt annyira megérintették a múlt csütörtöki dallasi események, hogy saját közösségi oldalán szólít fel mindenkit az erőszakmentességre. TV + Sztárok--Dopeman durván beszólt a Soundon ájultan talált lányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-dopeman-kommentelte-az-esetet-beszolt-a-soundon-ajultan-talalt-lanyoknak.htmlA Balaton Sound kétségtelenül egyik legdurvább történése az volt, hogy egy híres DJ páros öltözőjében ájultan találtak két fiatal magyar lányt. Dopeman sem tudott elmenni az eset mellett szótlanul, durván beszólt a lányoknak. TV + SztárokOrigoShakira és Piqué ultracukik: Nézd meg home videójukat!http://www.life.hu/sztarok/20160711-shakira-es-pique-ultracukik-nezd-meg-shakira-es-pique-home-videojat.htmlKinevette szerelmét Gerard Piqué. A világ egyik legjobb futballistája Shakiráról készített videót titokban, miközben az énekesnő egy szelfit próbált lőni magáról. TV + SztárokOrigoMindenki Dzsudzsákot akarta: Ő volt a Sound sztárja!http://www.life.hu/sztarok/20160711-dzsudzsak-balazs-volt-a-sound-sztarja-mindenki-vele-akart-szelfizni.htmlNem tudott nyugodtan szórakozni a Balaton Soundon Dzsudzsák Balázs: úton útfélen rajongók állították meg egy-egy közös fotó kedvéért. Dzsudzsi azonban a jelek szerint nem bánta ezt a fajta zaklatást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.