Boldog születésnapot: 39 éves lett Sebestyén Balázs

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
ünnep Class FM Sebestyén Balázs születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sokoldalú műsorvezető jól megérdemelt pihenését tölti éppen. Bizonyára ünnepelni is fog majd Sebestyén Balázs, akinek már csak egy éve van a kerek születésnapig!

Rengeteg embernek indul a napja a szabadszájú rádióssal, aki a Class FM-en műsorvezetőtársaival minden reggel szórakoztatja hallgatóit. Manapság legtöbbet a rádióban találkozhatunk vele pedig pályafutását televíziósként kezdte.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Kevesen vannak, akik ne ismernék a Z+ csatornán elkövetett baklövéseit, karrierje mégis ezzel indult. Hat évet töltött el a zenecsatornánál, majd a Balázs show-val folytatta pályafutását. Ezután szinte megállíthatatlanul tört előre, egyre igényesebb műsorok vezetésével. Legutóbb a Gyertek át szombat este című szórakoztató műsor házigazdájaként láthattuk a képernyőn,de manapság inkább a csak rádióban hallhatjuk. Balázs mindig is védte magánéletét a sajtó elől, így bár kíváncsiak vagyunk rá, valószínűleg nem fogjuk megtudni, hogyan is ünnepelte utolsó születésnapját a 40. előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.