Hoppá! Újabb RTL-es sztár csatlakozik a TV2 csapatához

Kocsis Tibor X-Faktor TV2 Sztárban sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több ismert arcot csábít magához a TV2 a konkurens csatornától. Most egy egykori X-Faktor győztest sikerült meggyőzni a váltásról!

A kereskedelmi csatornák között ide-oda vándorolnak az ismert arcok, most éppen egy olyan időszakot élünk, amiben inkább az RTL-től búcsúznak, és a TV2-höz nyargalnak át a celebek. A legnagyobb visszhangot még mindig Ördög Nóra váltása okozta, de Gönczi Gábor átkerülése is igen meglepő volt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A RTL sem marad le, hiszen az X-Faktor új szériájában több volt TV2-es arc is feltűnik. Ilyen Gáspár Laci és Puskás Peti is. Érdekes, hogy most a TV2-höz pedig épp egy korábbi X-Faktoros csatlakozik, aki nem más, mint Kocsis Tibi, a tehetségkutató 2. szériájának győztese. Az énekes a Sztárban sztár című szórakoztató műsorban fog feltűnni, és már alig várja az új kihívást.

"Nagyon izgalmas időszak következik,

megtisztelő, hogy a TV2-nél rám is gondoltak, amikor összeállították a szereplők névsorát. Azt gondolom, hogy az embereknek van egy kialakult képük rólam, de biztos vagyok benne, hogy új színeket is meg tudok mutatni magamból, talán egészen meglepőeket is" - mondta Tibor a Blikknek. "Nagyon örülünk, hogy Tibor is csatlakozik a Sztárban sztár csapatához,

tehetsége maximálisan indokolja szerepét a TV2 szuperprodukciójában.

A korábbiakhoz hasonlóan az idei mezőny is erős lesz, ezért kíváncsian várjuk bemutatkozását az új szerepben" - mondta Ökrös Gergely, a TV2 program- és kreatív igazgatója.

Németh Balázs híradós: "Nehéz dolgom volt, napról napra változott a véleményem”http://www.life.hu/sztarok/20160718-nemeth-balazs-az-mtva-kozteve-hiradosanak-nehez-dolga-volt-a-magyarorszag-szepe-valasztason.htmlA köztévé híradósa életében először zsűrizett gyönyörű nőket, a Magyarország szépe választáson, kifaggattuk az élményeiről. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMár most jókat buliznak az X-Faktor mentorai: Tóth Gabi megmutatta, mennyire!http://www.life.hu/sztarok/20160719-toth-gabi-megmutatta-milyen-jol-erzi-magat-az-x-faktor-4-mentora.htmlTóth Gabi ismét megmutatta, mekkora az összhang a mentorok között. TV + SztárokOrigoÁllítják: Németh Kristóf rokkantkártyával parkolt! http://www.life.hu/sztarok/20160719-nemeth-kristof-szineszrol-azt-allitjak-rokkantkartyaval-parkolt-megszolalt-a-szinesz-nem-hasznalja-a.htmlA színészről azt állítják, látták, ahogy rokkantkártyával parkolt a belvárosban, annak ellenére, hogy láthatóan neki nincs semmi baja. Német Kristóf elmondta, ha nincs vele az édesanyja, akkor nem használja a kártyát. TV + Sztárok--Súlyos bűncselekmény áldozata lett több sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-schobert-norbi-fitnesz-edzo-hodi-pamela-es-debreczeni-zita-modell-is-rablas-aldozata-lett.htmlDebreczeni Zitától a motorját, Hódi Pamelától a táskáját, Norbitól mobiltelefont loptak el, de nem ők az egyetlenek, akik rablás áldozatai lettek. TV + Sztárok--Ez tényleg te vagy, Johnny? Először mutatkozott szakítása óta Johnny Depphttp://www.life.hu/sztarok/20160718-johnny-depp-eloszor-jelent-meg-amber-heard-tol-valo-szakitasa-ota.htmlA színész magasról tesz az utóbbi időben őt ért vádakra, és végre megmutatta magát. TV + Sztárok--Lilu nyaralós fotójától máris szebb lesz a hét elejehttp://www.life.hu/sztarok/20160718-lilu-nagyon-csinos-a-legujabb-nyaralos-kepen.htmlIrigykedünk, de nagyon a műsorvezetőre, aki ismét egy csodás helyről csekkolt be. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.