Megtaláltuk Liptai Claudia hasonmását – ettől eltátod a szád!

fotó TV2 hasonlóság Liptai Claudia születésnap Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva hasonlóságra bukkantunk a Facebookon, Gabriella a TV2 sztárjának kiköpött hasonmása.

Kolleganőnk egykori osztálytársáról, Gabiról egy profi fotós lőtt képeket születésnapja alkalmából. A sminknek és a remek beállításoknak köszönhetően, amikor megpillantottuk az egyik fotót, egységesen kijelentettük, megtaláltuk Liptai Claudia hasonmását. Gabi szívesen bocsájtotta rendelkezésünkre a fotót, remélve, hogy nem fogják zaklatni a Claudia rajongók.

Clau és Gabi, a hasonmás Forrás: Facebook/Liptai Claudia, Facebook
Emlékeztek még az RTL Klub népszerű műsorvezetőjére? Semmit sem fogott rajta az időhttp://www.life.hu/sztarok/20160719-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetojen-palotas-petran-nem-fogott-az-ido.htmlAz RTL Klub egykori műsorvezetőjét már egy ideje nem láthatjuk a képernyőn, de szerencsénkre továbbra is hallat magáról. Sőt, egy dögös szelfivel is megörvendeztetett minket. TV + SztárokOrigoHoppá! Andy Vajna felsőtestet villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160719-andy-vajna-producer-felsotestet-villantott-amikor-felesege-vajan-timi-szelfizett-a-spanyol.htmlA producerről felesége, Vajna Timi lőtt egy napozós pihengetős fotót, amelyen kissé alulöltözött Andy. TV + SztárokOrigoNagyon durva dolog derült ki Margot Robbie-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-margot-robbie-a-26-eves-szineszno-szereti-elcsenni-a-dolgokat-nyilatkozott-egy-barat.htmlA 26 éves bombázó a hírek szerint szereti elvenni, ami nem az övé. Erről egyik kollégája beszélt egy interjúban. TV + Sztárok--Németh Balázs híradós: "Nehéz dolgom volt, napról napra változott a véleményem”http://www.life.hu/sztarok/20160718-nemeth-balazs-az-mtva-kozteve-hiradosanak-nehez-dolga-volt-a-magyarorszag-szepe-valasztason.htmlA köztévé híradósa életében először zsűrizett gyönyörű nőket, a Magyarország szépe választáson, kifaggattuk az élményeiről. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSarka Kata legyőzte Dukai Regináthttp://www.life.hu/sztarok/20160715-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-legyozte-dukai-regina-modell-a-life-hu-szavazasan.htmlA szexi pózok Hajdú Péter feleségének jobban álltak, így ő lett a csavaros gyakorlatok királynője. TV + Sztárok--Döntöttek a Life.hu olvasói! Ők a legszexibb magyar sztárcsapathttp://www.life.hu/sztarok/20160715-dontottek-a-life-hu-olvasoi-a-hot-men-dance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-revutancosai-a.htmlIstenes Bence és a tökéletes testű Apáti Bence is alul maradt- úgy tűnik a csajok a Hot Men Dance vetkőző izompacsirtáira esküsznek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.