Angelina Jolie tényleg hónapok óta külön él férjétől?

Forrás: AFP/Mark Ralston -
Brad Pitt házasság válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon tényleg elmúlt a szerelem Hollywood álompárja között? Sokak szerint igen, ráadásul olyan hírek is felröppentek, hogy a színésznő hónapok óta nem is él egy fedél alatt férjével.

Tény, hogy idén alig lehetett közös képet látni a népszerű sztárpárról. Hol Angie jelent meg a gyerekekkel, hol Bradet kapták lencsevégre a csemetékkel, de családként egyre ritkábban mutatkoznak együtt. Persze ez azért is lehet, mert a 41 éves színésznő hónapokig forgatott Kambodzsában,

férje pedig szintén egy pörgős időszakon van túl.

Londontól Írországon át Kolumbiáig és a Kanári-szigetekig többféle forgatási helyszínt is megjárt.

Brad Pitt és Angelina Jolie A tengernél című filmben Forrás: UIP Dunafilm

Ám a bennfentesek szerint nem csak ez, hanem az is nehezíti a helyzetüket, hogy

a páros nem egyformán vélekedik a jövőről.

"Angelinának egyre fontosabbak a humanitárius ügyei, és a politika felé kacsingat. Felvetette, hogy adják el franciaországi kastélyukat, ami csak nyeli a pénzt, és tegyék át székhelyüket Londonba, ahol Angelinának politikai kapcsolatai vannak, és karriert szeretne építeni, Brad viszont hallani sem akar erről" - mondta a pár egyik ismerőse.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Egy amerikai lap viszont már tényként kezeli, hogy a házaspár válófélben van, és a vagyonon meg a gyerekmegosztáson marakodnak - számolt be a Best Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.