Meg akarták ölni Lindsay Lohant? Így őrjöngött erkélyén a színésznő: videó!

Forrás: Instagram/lindsaylohan -
Lindsay Lohan színésznő rendőrség támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendőrök rúgták rá az ajtót a sztárra, miután a szomszédok hangos kiabálásra ébredtek az éjszaka közepén. Lohan állítólag egész éjjel sikoltozott. 

A színésznő és orosz kedvese között hajnali ötkor tört ki a balhé, mely a hírek szerint egész éjjel tartott. A korábban súlyos alkoholproblémákkal küzdő sztár a jelek szerint újból visszatért különböző szerekhez. A hírességet állítólag a saját vőlegénye fojtogatta, sőt meg is akarta ölni - írja a The Sun. Ide kattintva videót is láthatsz a botrányos kirohanásról!

Forrás: Instagram/lindsaylohan

A lap szerint a kiérkező rendőrök berúgták a ház ajtaját, de a pár addigra ismeretlen helyre távozott. A színésznő és orosz kedvese között azért robbant ki a veszekedés, mert Igor Tarabaszov azt hazudta Lindsay-nek, hogy az éjszakát otthon tölti, ehelyett azonban egy csinos fiatal hölggyel múlatta az időt. A sztár kissé ki van borulva az utóbbi időben: pár nappal ezelőtt egy Twitter-üzenettel sokkolta rajongóit, melyben azt írta, hogy várandós.

Borzalmas betegségek éve – A sztárokat sem kíméli a sorshttp://www.life.hu/sztarok/20160722-pataki-attila-kulka-janos-galambos-lajos-galvolgyi-janos-is-szornyu-betegsegen-estek-at.htmlPataki Attila, Kulka János, Galambos Lajos, Gálvölgyi János – a legnagyobbak kellemetlen kórságokkal küzdöttek meg. TV + Sztárok--Nyereményjáték: emlékeztek, hogy engedi ki a gőzt Tolvai Reni?http://www.life.hu/sztarok/20160722-viva-masodik-randi-nyeremenyjatek-hogyan-engedi-ki-a-gozt-tolvai-reni.htmlTolvai Reni a VIVA legutóbbi Második randi című adásában segített a soron következő civil szereplőnek, aki nem tudta leküzdeni a szorongását. Az énekesnő egy különleges feszültségoldó technikát tanított Vikinek. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi volt ez a módszer! TV + SztárokOrigoHűha! Így fest Adele smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-vegre-lathatjuk-adelet-smink-nelkul.htmlAz énekesnőt a védjegyévé vált tusvonal és műszempilla nélkül nélkül fotózták le, ez pedig azért is hihetetlen, mert egy rosszul sikerült lesifotó után azt nyilatkozna, hogy soha többé nem jelenik meg smink nélkül. TV + Sztárok--Rendőrök várták Németh Kristófot, majdnem rabosítottákhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-nemeth-kristof-majdnem-racs-moge-kerult-rendorokkel-kellett-megkeresniuk-az-edesanyjat.htmlA színész elöször szólalt meg, mióta felmerült, hogy rokkantkártyával parkolt. Elmondása szerint ha nincs vele az édesanyja, akkor nem használja az igazolványt. A Mokka két műsorvezetője a hamarosan bemutatásra kerülő Billy Eliott kapcsán beszélgetett Németh Kristóffal, de nem tudtak elmenni a héten felkapott hír mellett sem. TV + Sztárok--Micsoda kor! 3 éves lett György herceghttp://www.life.hu/sztarok/20160722-gyorgy-herceg-julius-22en-unnepli-szuletesnapjat-3-eves-lett-a-kiralyi-sarj.htmlAz apró herceg még csak most lett 3 éves, de már több híres emberrel találkozott, mint más egész életében. Kíváncsiak vagyunk, az udvartartás hogy köszönti majd a születésnapos Györgyöt. TV + Sztárok--Ez a nő állhatott volna Angelina Jolie és Brad Pitt szerelmének útjába?http://www.life.hu/sztarok/20160721-hihetetlen-de-ez-a-no-akadalyozhatta-volna-meg-angelina-es-brad-szerelmet.htmlVajon mi lett volna, ha Angelina Joliet és Brad Pittet nem hozza össze a sors a Mr. és Mrs. Smith forgatásán? Ha Angie szerepét egy másik nő kapja meg? Egyáltalán, kik voltak az esélyesek az ügynőknő szerepére? Olvass tovább, és megtudod! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.