Lindsay Lohan gyermeket vár csalfa vőlegényétől?

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Lilo -
Lindsay Lohan terhesség Egor Tarabasov
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan valószínűleg teljesen össze van zavarodva, és arra hajt, hogy a rajongóit is megzavarja: hol dühöng milliárdos vőlegénye miatt, hol viszont terhesnek kiáltja ki magát.

Maga Lindsay Lohan sem tudja, mi tegyen, legalábbis erre utalnak azok a megnyilvánulásai, amiket közösségi oldalára kiposztol. Az biztos, hogy kapcsolata milliárdos vőlegényével nem éppen harmonikus. A minap a tengerbe hajította pasija telefonját, mert kétértelmű üzeneteket talált benne.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Lilo

Később kiderült, hogy Egor Tarabasov egy nightclubba is ellátogatott egy másik nővel, ami ismét kiverte a biztosítékot a színésznőnél. Lindsay Lohan teljesen kiakadt, később azonban már a terhességéről szóló Twitter-üzenettel sokkolta rajongóit.

"Terhes vagyok" - írta Lindsay Lohan.

A poszthoz mellékelt egy képet, amin épp várandósan látható egy 2009-es vígjátékban. A követői teljesen összezavarodtak, nem tudják, hogy gratuláljanak-e a színésznőnek, vagy csak nem volt éppen beszámítható állapotban a botrányhősnő, amikor posztolt.

Borzalmas betegségek éve – A sztárokat sem kíméli a sorshttp://www.life.hu/sztarok/20160722-pataki-attila-kulka-janos-galambos-lajos-galvolgyi-janos-is-szornyu-betegsegen-estek-at.htmlPataki Attila, Kulka János, Galambos Lajos, Gálvölgyi János - a legnagyobbak is megküzdöttek a kellemetlen kórságokkal. TV + Sztárok--Gálvölgyi jól van, vastaps fogadta a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-galvolgyi-janos-ujra-szinpadra-allt-tihanyban-betegsege-utan-jol-van.htmlA hétévégén Tihanyban állt újra színpadra Gálvölgyi János, miután júliusban mindkét veséje leállt, és kórházban kezelték.TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoIzzott a levegő: így ölelte Palvin Barbi Hamiltont a győzelme utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160724-forma-1-magyar-nagydij-palvin-barbi-lewis-hamiltonnal-olelkezett.htmlA Blikk közölt exkluzív fotókat Lewis Hamiltonról és Palvin Barbiról. TV + SztárokOrigoLeesett az állunk! Hargitai Bea tök pucéran pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20160724-hargitai-bea-meztelenul-pozol-egy-new-yorki-szalloda-ablakaban.htmlHargitai Bea mostanában leginkább édes kisfiával pózolt, de úgy tűnik, lassan visszatalál régi önmagához. TV + SztárokOrigoSoha nem látott privát videó Somló Tamásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160723-soha-nem-latott-privat-video-a-nemreg-elhunyt-somlo-tamasrol.htmlPrivát videofelvételekből állította össze a zenész rajongója azt a videoklipet, amely pénteken került fel Somló Tamás hivatalos Facebook oldalára. TV + Sztárok--Egy 18 éves német-iráni fiatalember lövöldözött Münchenben - Indítékairól semmit sem tudnihttp://www.life.hu/sztarok/20160723-egy-18-eves-nemet-irani-fiatalember-lovoldozott-munchenben-valoszinu-ongyilkos-lett.htmlEgy 18 éves német-iráni kettős állampolgár volt a péntek esti müncheni lövöldözés elkövetője, aki több mint két éve lakott Münchenben, nem szerepelt a rendőrségi nyilvántartásokban, és egyetlen pisztollyal lövöldözött. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.