Hernádi Judit lánya sosem használtam ki édesanyja kapcsolatait

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos -
Tarján Zsófia Hernádi Judit HoneyBeast
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszerű Hernádi Judit lányaként saját utakon járni, de Tarján Zsófinak sikerült. A HoneyBeast zenekar énekesnőjeként a koncertjein csak érte rajonganak.

Hosszú utat járt be Tarján Zsófi, de most saját bevallása szerint jó irányba került. Az évekkel ezelőtt még gátlásos, szorongó lányból igazi nő lett, aki felrobbantja koncertjein a színpadot. Saját bevallása szerint jó úton jár, de még van hová fejlődnie, de legalább már levetkőzte a "Hernádi Judit lánya" címkét.

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos

Bizonytalansága is elmúlt, azonban még nincsen teljesen kész. "Én bizonytalanabb voltam az élet sok területén.

Állandó kétségeim voltak: vajon azért szeretnek, mert az vagyok, aki, vagy azért, mert én vagyok Hernádi Judit lánya"

- vallotta Zsófi a Best Magazinnak. Az énekesnő arról is mesélt, hogy sokáig versengett édesanyjával, de ennek mára szerencsére vége. "Ma már nem versenyzek vele. Ő másképp jó nő, mint én vagyok. Nekem vékonyabb a derekam, felrobbantom a színpadot egy koncerten, ő inkább díva vagy filmsztár" - mondta az énekesnő, aki bevallotta, hogy azért nem egyszerű Hernádi Judit lányának lenni. "Kemény karma Hernádi Judit gyerekének lenni.

Soha nem használtam ki anyám kapcsolatait,

lehetőségem sem lett volna rá, hiszen teljesen más területen dolgozunk" - mondta az énekesnő, aki most, hogy a lelkét rendbe rakta elkezdett a testével is foglalkozni.

Tóth Vera: „Tudni kell, kivel mit, mikor és hol osztunk meg"http://www.life.hu/sztarok/20160727-toth-vera-enekesnovel-beszelgettunk-balatoni-eleterzesrol-nyaralasrol-es-arrol-hogy-kinek-szokta.htmlAz énekesnővel hamisítatlan nyári interjút készítettünk balatoni életérzésről, nyári programokról, és azt is elárulta, kivel osztja meg a gondjait. TV + SztárokOrigoKifakadt Bodrogi Gyula: Ki akarnak fosztani!http://www.life.hu/sztarok/20160729-bodrogi-gyula-voith-agi-devizakarosult-vegso-elkeseredesukben-ugyvedhez-fordultak-nem-tudjak-fizetni.htmlNem boldogulnak a hitelük visszafizetésével, Bodrogi Gyula és Voith Ági ezért ügyvédhez fordult. Végső elkeseredésükben jutottak erre a döntésre. TV + Sztárok--Korda Gyurit és Balázs Klárit dublőrök helyettesítikhttp://www.life.hu/sztarok/20160729-korda-gyuri-es-balazs-klari-szerepelnek-filmben-dublorok-helyettesitik.htmlVajna Timi is szerepet kapott Csupó Gábor rendező filmjében, a Pappa Piában, amit Magyarországon forgatnak. Rajta kívül nagyon úgy tűnik, hogy Korda Gyuri és Balázs Klári is színesíteni fogja a produkciót, igaz, olykor a dublőrök lesznek láthatóak helyettük. TV + Sztárok--Heidi Klum boldogságban úszik, míg mi az esőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160728-a-szepseg-es-szerelme-egy-kozos-keppel-rukkolt-elo.htmlA topmodell több mint egy éve van együtt az immáron 30 éves pasijával, Vito Schnabellel, és még mindig lángol közöttük a szerelem. Heidi csütörtökön egy bájos fotóval köszöntötte szülinapos kedvesét. TV + SztárokOrigoHűha! Ide megy nyaralni Kulcsár Edina és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20160728-kulcsar-edina-es-parja-floridaba-utaznak-ahol-kettesben-toltenek-el-par-napot.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté egy sajtótájékoztatón kapta mikrofonvégre a dögös modellt és kedvesét, akik elmesélték, hova is mennek nyaralni az idén. A pár hozzátette, hogy rendkívül jó a kapcsolatuk, sőt a munkában is egymásra találtak. TV + Sztárok--Pedofil botrány: Barátja kiállt Michael Jacksonérthttp://www.life.hu/sztarok/20160728-baratja-kiallt-michael-jacksonert.htmlTalán még emlékeztek rá, hogy Michael Jacksont pedofíliával vádolták, sőt, FBI-akták szerint az énekes 25 millió dollárt fizetett azoknak a családoknak, akiknek gyermekeit megrontotta. Nemrég pedig Michael Jackson egykori orvosa állt elő, és súlyos dolgokat állított az énekesről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.