Megszűnhet a Class FM: nem hosszabbodott meg a népszerű rádió szerződése

Forrás: Fb / Morning Show -
Rákoczi Ferenc rádió szerződés Vadon János Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén novemberben lejár a Class FM 2009-től 2016-ig szóló médiaszolgáltatási jogosultsága, ezért a Médiatanács új, országos kereskedelmi rádiós frekvenciaterv kidolgozására kérte fel az NMHH hivatalát.

A Class FM szolgáltatója a törvényi előírás szerint időben kérte az új szerződés megkötését a lejáró jogosultságra. A törvény alapján a kérelmet a Médiatanács a jogszabályok biztosította hatáskörében mérlegelése szerint bírálja el, és jelen esetben a kérelemnek nem adott helyt. A Médiatanács a döntéssel egy időben gondoskodott új pályázati terv kidolgozásáról: év végéig egy bővülő vételkörzetű, új szolgáltatás pályázható majd, így nyitva marad a kapu a Class FM szolgáltatójának is - írja az Origo.

Forrás: Fb / Morning Show

A Class FM adása 2009. november 19-én kezdődött, miután tulajdonosai győztesen kerültek ki abból a pályázatból, amelyet az ORTT írt ki a korábban a Danubius Rádió által használt frekvenciacsomagra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.