Szexi táncot lejtett egy Victoria's Secret modell Lewis Hamiltonnak

erotikus szexi Palvin Barbi Lewis Hamilton tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a küldföldi lapok is megemlítették, hogy Lewis Hamilton pár hete még Palvin Barbival flangált Budapesten, a napokban pedig már a szupermodell Chanel Iman lejtett neki szexi táncot.

Hetek óta folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet Palvin Barbara és a Forma-1-es sztár között, majd hírbe hozták Rita Orával is, akivel gyanúsan sokszor lógott együtt Lewis Hamilton, ez pedig természetesen remek okot adott arra, hogy a pletykák beinduljanak.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Jan Woitas

Ezek után már teljesen összezavarodtunk, Hamilton pedig hétről hétre még jobban összekuszálja a szálakat. Hétfőn például egy barbadosi fesztiválon eresztette ki a gőzt, nem mással, mint a szupermodell Chanel Imannal.

Carnival Vibes @lewishamilton @_leesha_

Chanel Iman (@chaneliman) által közzétett videó,

A szépség egy dögös szettben indította be a pilóta fantáziáját. Sőt, a szexi ruhához - vagy inkább fehérneműhöz - egy még szexibb tánc is dukált, így a szépség kihasználva az alkalmat terpeszbe vágva pucsított be a sztárnak. Ha kíváncsi vagy a megdöbbentő képre, itt megnézheted!

Egyébként nem csodálkozunk, Chanel Iman valóban gyönyörű, és bármi is van köztük, az az egy biztos, hogy Lewis Hamilton ízlése remek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.