Vajna Timi újra forgat és elfáradt a nagy munkában

Vajna Timi forgatás Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea belekóstolt a színészek életébe, és bizony már tudja, hogy ez a szakma nem könnyű. Andy Vajna filmügyi kormánybiztos felesége napok óta forgat, erről pedig sokak örömére egy fotót is posztolt.

Vajna Timi Csupó Gábor szuperprodukciójában kapott kisebb szerepet. A Pappa Pia forgatásai már el is kezdődtek. A rajongók nagy örömére a sztár az Instagram-oldalán meg is osztott pár fotót.

Forrás: Instagram

Timi fürdőköpenyéből és fürdőruhájából arra lehet következtetni, hogy egy vizes jelent forgatásán van túl, ami biztosan nagyon fárasztó lehetett. A sztár arca kissé elgyörtört, a posztja alatti kommnetben ő maga is megjegyzi, hogy bizony elfáradt a forgatás végére.

Forrás: Instagram

Méregdrága ajándékkal lepte meg kedvesét Vajna Tímea

Andy Vajna csinos felesége egy nem mindennapi meglepetéssel rukkolt elő a férje születésnapjára. A rajongók még egy videót is kaptak az ajándékról. A teljes cikket itt elolvashatjátok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.