Micsoda luxus! Méregdrága ajándékkal lepte meg kedvesét Vajna Tímea

videó flipper Andy Vajna Vajna Tímea születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna csinos felesége egy nem mindennapi meglepetéssel rukkolt elő a férje születésnapjára. A rajongók még egy videót is kaptak az ajándékról. 

"Boldog szülinapot drága férjem! Mindig sokat gondolkodok, hogy mit lehetne adni Andynek ajándékba. Idén viszont Szabolcs Jani, - aki a Miss Universe Hungary díszlettervét is csinálja - előállt egy nagyszerű ötlettel. Adjunk Andynek egy terminátoros flippert. Frenkie-aki egy csodálatos ezermester - felújította és extrákkal kiegészítette ezt a 1991-es gépet, Schwarzenegger pedig alá is írta. Hát volt öröm:)" - írta a videó mellé Timi.

Andy Vajna a családjával együtt 1956-ban hagyta el hazánkat. Később azonban visszatért filmforgatásokra, ráadásul feleséget is itt talált magának, Vajna Timi személyében. A hollywoodi producer ma ünnepli 72. születésnapját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.