Exkluzív beszámoló Andy Vajna születésnapjáról

Vajna Timi Terminátor torta meglepetés flipper Andy Vajna exkluzív születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű producert különleges ajándékkal lepte meg a felesége, Vajna Timi. A pár a meghitt születésnapi eseményről mesélt a Life.hu-nak.

Vajna Timi a férjét, Andy Vajnát 72. születésnapján, szűk baráti körben köszöntötte. A parti remekül sikerült, volt különleges torta, és egy igazi ereklyét kapott a producer, ami különleges helyet foglal majd el a filmes relikviák között.

Andy, Timi és a Chanel is ünnepel Forrás: Facebook/Vajna Tímea

„Idén nem szerettem volna hatalmas partit, ezért pár barátunkkal vacsoráztunk egy remek étteremben.

Timi meglepetésére azonban nem számítottam.

Egy Terminator-flippergépet kaptam, ami a film arculatát idézi vissza. Régebben volt már egy ilyen flipperem, de nem tudom, hová lett, ezért nagyon örültem, hogy a feleségem beszerzett egy új darabot. Kedvelem a filmes ereklyéket, és ez azért is kedves a szívemnek, mert a Terminator szorosan kötődik a pályafutásomhoz" – magyarázta Andy Vajna, akitől Timi vette át a szót.

„Egy barátunk, Szabolcs Jani – aki a Miss Universe Hungary díszlettervezője – állt elő a flipper ötletével, ugyanis ismert egy gyűjtőt, akinek a garázsa tele van hasonlóan különleges gépekkel. Frenkie igazából cukrász, de a hobbija, hogy ezeket a flippereket felújítja, hiszen a garázsában vagy 40 darab található. Őt kértem meg, hogy készítsen egy terminátoros flippert, és hogy még extravagánsabb legyen,

Arnold Schwarzeneggertől szereztem rá dedikálást,

aki kedves születésnapi köszöntést is írt Andynek" – kezdte Timi, és bevallotta, idén könnyebb dolga volt, mint két éve, amikor Andy 70. születésnapjára szervezett megapartit.

Egyedi ajándék, Terminátor flipper Forrás: Facebook/Vajna Tímea

„A következő nagy bulit Andy 75. születésnapjára tervezzük, illetve én is szeretnék egy felejthetetlen születésnapot, amikor betöltöm a negyvenet.

Nem szeretem ünnepeltetni magam, mert olyankor mindig történik valami kellemetlenség,

de a negyvenediket jó lenne emlékezetessé tenni. Andy szereti az évfordulókat, mert Amerikában nevelkedett, ahol nagy hagyománya van az ünneplésnek" – tette hozzá a producer felesége, aki egy különleges tortával is kedveskedett férjének.

„Összesen négy torta volt. Egy fehér csokis málnás, egy sima csoki, és ezenkívül még kettő, ami közül az egyik

egy tortakülönlegesség, amilyet még sosem láttunk.

Egy bőröndbe volt rejtve a csokival bevont torta, amin egy gyertya volt és úgy gyulladt fel, hogy egy flipperalkatrész működtette, így tehát a torta is passzolt a meglepetéshez.

Tortakülönlegesség Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Andy Návai Anikótól egy kis ezüst dobozt kapott, amire a monogramja volt vésve, és volt még az ajándékok között szivar, aminek mindig nagyon örül a férjem" – mesélte Timi, aki elárulta, hogy a producer leginkább a személyes fotóalbumok kedvelője, és idén a húga lepte meg őt egy ilyen nosztalgikus ajándékkal.

Hosszú Katinka: „Csupán egyetlen dolog miatt izgulok majd Rióban”http://www.life.hu/sztarok/20160801-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-interju-a-rioi-olimpia-elott-es-jelentkezes-az-olimpiai-falubol.htmlA világhírű úszóbajnok már várja, hogy megmérettesse magát az olimpián, és aranyérmekkel szerezzen örömöt a magyar rajongóknak. Katinka az utolsó sajtótájékoztatóján elárulta, mi az, ami miatt egy kicsit izgul. TV + Sztárok--Tóth Vera: „Tudni kell, kivel mit, mikor és hol osztunk meg"http://www.life.hu/sztarok/20160727-toth-vera-enekesnovel-beszelgettunk-balatoni-eleterzesrol-nyaralasrol-es-arrol-hogy-kinek-szokta.htmlAz énekesnővel hamisítatlan nyári interjút készítettünk balatoni életérzésről, nyári programokról, és azt is elárulta, kivel osztja meg a gondjait. TV + SztárokOrigoBenedek Tibor: „Szeretnénk dobogón állni az olimpián"http://www.life.hu/sztarok/20160726-benedek-tibort-a-ferfi-vizilabda-valogatott-szovetsegi-kapitanyat-az-olimpiai-elotti-utolso-edzesen.htmlA magyar vízilabda-válogatott olimpia előtti utolsó edzésén jártunk, ahol megcsodálhattuk a fiúk felsőtestét a medence szélén állva, majd diétáról, a család hiányáról és a Zika-vírusról faggattuk őket. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHatalmas szívük van a magyar sztároknak – Le a kalappal!http://www.life.hu/sztarok/20160720-jotekonykodo-sztarok-sebestyen-balazs-sarka-kata-rubint-reka-schobert-norbi-vajna-timi-peter-sramek.htmlSchobert Norbi, Rubint Réka, Sarka Kata, Vajna Timi, Sebestyén Balázs – csak pár azok közül, akik bármikor beteg gyermekek ágya mellé ülnek mesélni, vagy ha kell, azonnal pénzzel segítenek. TV + SztárokOrigoDöntöttek a Life.hu olvasói! Ők a legszexibb magyar sztárcsapathttp://www.life.hu/sztarok/20160715-dontottek-a-life-hu-olvasoi-a-hot-men-dance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-revutancosai-a.htmlIstenes Bence és a tökéletes testű Apáti Bence is alul maradt- úgy tűnik a csajok a Hot Men Dance vetkőző izompacsirtáira esküsznek. TV + Sztárok--Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160728-sarka-kata-elkoltozott-ferjetol-hajdu-petertol-allitolag-egy-teherautonyi-holmival-tavozott-kata.htmlÁllítólag egy hatalmas teherautónyi holmival távozott a családi fészekből a műsorvezető gyönyörű felesége. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.