Somló Tamás unokatestvére: "Tamás tudta, hogy mennyire beteg"

Fotó: MTI/kollányi Péter, Koszticsák Szilárd -
Somló Tamás halál művész Keveházi Gábor család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű zenész és a világhírű táncos, Keveházi Gábor első unokatestvérek voltak. Bár Gábor egy munka miatt nem vehetett részt a sztár temetésén, ő is megemlékezett róla. 

A két férfi sajnos csak ritkán beszélt egymással, hiszen az élet messzire sodorta őket egymástól. Ahogy korábban a Life.hu is megírta, 68 éves korában elhunyt Somló Tamás zenészlegenda. A zenész néhány hónapja beszélt először arról, hogy rákos. Most unokatestvére mondta el, hogy milyen volt vele az utolsó nagy találkozás - írja a Story Magazin.

Fotó: MTI/kollányi Péter, Koszticsák Szilárd

"Elmentünk kávézni, és beszélgettünk egy nagyot. Sajnos akkor már nagyon látszott rajta, hogy nincsen jól. Úgy éreztem, ő is tisztában volt azzal, hogy mennyire beteg, de nem panaszkodott. Mindig optimista, jó kedélyű ember volt, és imádott viccelődni" - nyilatkozta a táncművész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.