Tóth Vera: „A párkapcsolatom teljesen rendben"

Forrás: RTL Klub -
fogyás párkapcsolat gyerekek szerelem csapatkapitány Kicsi Óriások Tóth Vera szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nagy kihívás előtt áll, ugyanis csapatkapitányi feladatot lát majd el ősztől az RTL Klubon induló gyerek-tehetségkutatóban, a Kicsi óriásokban.

Tóth Vera azonnal igent mondott a felkérésre, mert úgy gondolja, számára ez testhez álló feladat, hiszen imádja a gyerekeket, és a kicsik is őt.

„Egy csapatkapitánynak az a feladata ebben a műsorban, hogy lelkileg összetartsa a lurkókat, és itt nemcsak a szakmai dolgokra gondolok, hanem lelki mentorként is tevékenykedem majd.

Forrás: RTL Klub

A gyerekek minden titkukat velem osztják meg,

ezért pszichológiai feladat is vár rám" – magyarázta Vera, aki szerint izgalmas lesz, hogy a kis tehetségekkel érzelmi viszonyt alakíthat ki.

„Nagyon jó kapcsolatom van a gyerekekkel, mert amint megismernek, azonnal velem akarnak lenni, beszélgetni akarnak, megnyílnak. Látják bennem az anya típust.

Anyáskodó alkat vagyok, és ezt érzik.

Ezért mindig úgy is viselkednek velem. Valahogy nagyon hamar a bizalmukba tudnak fogadni" - mondta Vera, akinek élete nemcsak a Kicsi óriások miatt változott meg. Négy hónappal ezelőtt egy gyomor

bypass műtéten esett át, azóta majd 30 kg-t dobott le.

Forrás: Facebook/Tóth Vera

„A fogyás óta sokkal jobban érzem magam, több az energiám, amitől sokszor aludni sem tudok. Ez a Kicsi óriások műsorhoz nagyon jól jön, hiszen a gyerekekhez türelem kell, és eljutottam arra a pontra, hogy

ez az első nyár, amikor nem utálok öltözködni, szeretem a színeket.

Az embernek korlátozottak a lehetőségei bizonyos testsúly fölött. Valahol vékony tudatom van a lelkemben, és ezt a tudatot szeretném elérni" – mesélte az énekesnő, aki azért döntött a műtét mellett, mert gyomor- és hormonproblémákkal is küzdött, amire majdnem ráment az egészsége. Vera büszke magára azért, amit elért, ráadásul az

orvosa szerint még legalább 20 kg-t fogyni fog.

Forrás: Facebook/Tóth Vera

„Kinyílt a világ, a barátaim elégedettek velem, ezáltal az önbizalmam is nőtt.

A párkapcsolat is teljesen rendben, sőt azóta sokkal jobb.

Annyi a titok, hogy fejben is rendbe kell tenni a dolgokat. Ez egy gyönyörű szép pszichés folyamat. Eldönti az ember, megcsináltatja, szenved egy sort, aztán jönnek a jó dolgok."

A pletykákkal ellentétben Vera és párja, köszönik szépen, jól vannak,

ennél többet viszont nem akart mondani a kapcsolatukról. De látszik rajta, hogy sugárzik a boldogságtól, amit nem csak a fogyásának köszönhet.

„Azt hittem, hogy a műtét után majd sokan el fognak ítélni, hogy műtéttel fogyok, de azt látom, hogy mindenki büszke, és azt mondják, hogy mekkora hős vagy, hogy ezt bevállaltad" - mondta Vera a Fókuszban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.