Egyből négy gyereke is lett Kiss Ramónának

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
Kicsi Óriások Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő idén nyáron nem tudott pihenni, minden a feladatokról és a munkáról szólt. Ő lesz ugyanis a Kicsi Óriások című új műsor egyik csapatának kapitánya, ahol négy gyerek útját egyengeti majd!

Mindig is ki akarta próbálni ezt az "anya" szerepet Kiss Ramóna, aki most az RTL Klub új, kicsiknek szóló tehetségkutatója révén átélheti ezt az élményt. A színésznő hamar beleszokott a mentorkodásba, de nem is volt nehéz dolga.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Mindig is vágytam egy ilyen szerepre, hiszen imádom a kicsiket.

Mint a legtöbb nő, én is anya szeretnék lenni egyszer,

bár most inkább a gyerekek barátai és mentorai vagyunk" - vallotta be Kiss Ramóna a Bestnek. Hozzátette, a tehetséges fiatalok sokat vannak együtt, rengeteg barátság is kialakult, ami egy jó hozadéka a versenynek. Elárulta, hamart sikerült megtalálniuk a közös hangot. "Hamar szoros kötelék alakult ki köztem és a csapatom között, ami remélem, egy életre megmarad. A gyerekek tudják, hogy számíthatnak rám a verseny után is " - vallotta a színésznő, aki nem az egyedüli mentor, Tóth Vera szintén ezt a feladatot kapta.

Micsoda névsor! Ők lesznek a Kicsi Óriások csapatkapitányai

Az RTL Klub ősszel induló vadonatúj show-jában a kicsik mutathatják meg, hogy igazából óriások, hiszen a bennük rejlő hihetetlen tálentum nem ismer határokat. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Micsoda névsor! Ők lesznek a Kicsi Óriások csapatkapitányai http://www.life.hu/sztarok/20160805-kicsi-oriasok-nagy-nevekkel-erosit-az-rtl-klub-ok-lesznek-a-csapatkapitanyok.htmlAz RTL Klub ősszel induló vadonatúj show-jában a kicsik mutathatják meg, hogy igazából óriások, hiszen a bennük rejlő hihetetlen tálentum nem ismer határokat. TV + Sztárok--Exkluzív beszámoló Andy Vajna születésnapjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-andy-vajna-producer-es-felesege-vajna-timi-extra-beszamoloja-andy-vajna-szuletesnapi-meglepeteserol.htmlA világhírű producert különleges ajándékkal lepte meg a felesége, Vajna Timi. A pár a meghitt születésnapi eseményről mesélt a Life.hu-nak. TV + SztárokOrigoKlausmann Viktor megmentette egy nő életéthttp://www.life.hu/sztarok/20160805-klausmann-viktor-a-szerencsekerek-egykori-musorvezetoje-fuldoklo-no-eletet-mentette-meg.htmlA Szerencsekerék egykori műsorvezetőjéről kevesen tudják, hogy vízimentőként is dolgozik. Már régóta megvan a képesítése, de most először kellett komolyan bevetnie magát. Egy fuldokló nőt mentett ki a strandjáról. TV + SztárokRTLKLUBBörtönbe kerülhet Berki Krisztián: 3 évet is kaphat!http://www.life.hu/sztarok/20160805-bortonbe-kerulhet-breki-krisztian-feljelentettek-amiert-tul-gyorsan-ment-az-autopalyan.htmlA TV2 celebje büszkén mutogatta, mennyivel is száguldozik autójával a magyar utakon. 255-tel is ment a híresség az M7-esen, amiért akár 3 évre is börtönbe kerülhet, ugyanis tette miatt feljelentették! TV + Sztárok--Tóth Vera újra a képernyőn: meglepő feladatot kapott a sztár! http://www.life.hu/sztarok/20160805-toth-vera-csapatkapitany-lesz-osszel-az-rtl-klubon-indulo-gyerek-tehetsegkutatoban.htmlA sztár a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a nagy hírt. A rajongók persze azonnal elhalmozták jókívánságaikkal. TV + SztárokOrigoStohl András lánya, Luca veheti át Tatár Csilla helyéthttp://www.life.hu/sztarok/20160805-stohl-andras-lanya-stolh-luca-veheti-at-tatar-csilla-helyet-a-petofi-tv-en-vagyok-itt-musoraban.htmlLapinformációk szerint Tatár Csilla már nem tér vissza, Stohl Luca kaphatja a helyét a Petőfi Tv Én vagyok itt című műsorában.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.