Tóth Vera újra a képernyőn: meglepő feladatot kapott a sztár!

Forrás: Tóth Vera / Facebook -
gyerekek Tóth Vera műsor RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a nagy hírt. A rajongók persze azonnal elhalmozták jókívánságaikkal.

Tóth Vera új feladatok elé néz, ugyanis csapatkapitány lesz az ősszel az RTL Klubon induló gyerek tehetségkutatóban, a Kicsi Óriások-ban. Az énekesnő azonnal igent mondott a felkérésre, hiszen mint mondja, számára ez testhezálló feladat.

Forrás: Tóth Vera / Facebook

"Egy csapatkapitánynak az a feladata ebben a műsorban, hogy lelkileg összetartsa a csapatát. Nem feltétlenül a szakmai dolgokban vagyok ott, hanem inkább a lelki dolgokban. Lelki mentorként tevékenykedek a gyerekeknek. A szívét-lelkét rakom össze, minden titkukat velem osztanak meg, egy nagyon komoly, kicsit olyan pszichológiai feladat ez. És nekem is egy nagyon komoly kihívás" - mondta el a Fókusz-ban az énekesnő.

Tóth Vera: „A párkapcsolatom teljesen rendben"

Az énekesnő nem sűrűn enged betekintést a magánéletébe, ám a Life.hu-nak most őszintén mesélt a párkapcsolatáról és a karrierjéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.