Stohl András lánya, Luca veheti át Tatár Csilla helyét

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Tatár Csilla Stohl András Stohl Luca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint Tatár Csilla már nem tér vissza, Stohl Luca kaphatja a helyét a Petőfi Tv Én vagyok itt című műsorában.

A zenei eseményekről és fiatalos témákról szóló produkcióból tavaly ősszel, terhessége utolsó hónapjaiban távozott Tatár Csilla, akit kisfia, Milán születése óta nem láthattunk a műsorvezetői székben. Helyette feltűnt az adásban egy bájos barna szépség, Stohl András legidősebb lánya, Luca. A táncművészeti főiskolát végzett tehetség már élőben is tesztelhette magát - írja a Blikk.

Story-gála 2015, Stohl András lánya, Stohl Luca Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Nagyon jól éreztem magam, az elején kicsit izgultam, de műsorvezetőtársam, Kerekes Peti és a stáb sokat segített. Ahogy elkezdtük az adást, az idegességet az izgatottság és érdeklődés váltotta fel" - emlékezett vissza a munkára Luca.

"Ha úgy alakulna, szívesen kipróbálnám magam hosszabb távon is bármilyen műsorban. Szeretem az új kihívásokat, élvezem, ha kikerülök a komfort­zónámból, minden érdekel - árulta el Luca a lapnak, akit édesapja, Stohl András eleinte nagyon féltett a színpad és a média világától.

"Apu eleinte próbált távolt tartani a színháztól és a televíziózástól is, de aztán annyi tanácsot adott, hogy legyek laza és természetes, azt kérdezzem, ami valóban érdekel, és készüljek fel alaposan" - mosolyodott el Luca, akinek teljesítményét az MTVA munkatársai is pozitívan értékelték.

Vendégműsorvezetőként hívtuk be Lucát, aki ebben a feladatkörben nagyon tehetségesnek bizonyult"

- nyilatkozta az MTVA sajtóosztályának munkatársa, aki hozzátette, hogy az édesanyává vált Tatár Csillát valószínűleg nem láthatjuk a fiataloknak szóló könnyűzenei műsorban.

"Tatár Csilla az egyik legnépszerűbb női műsorvezetőnk, aki a közszolgálati csatorna élő show-műsorainak műsorvezetőjeként a nézők kedvencévé vált. Várhatóan a Duna csatorna kiemelt műsorainak háziasszonyaként láthatjuk őt a jövőben" - tájékoztatta a lapot az MTVA.

Exkluzív beszámoló Andy Vajna születésnapjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-andy-vajna-producer-es-felesege-vajna-timi-extra-beszamoloja-andy-vajna-szuletesnapi-meglepeteserol.htmlA világhírű producert különleges ajándékkal lepte meg a felesége, Vajna Timi. A pár a meghitt születésnapi eseményről mesélt a Life.hu-nak. TV + SztárokOrigoKülföldön folytatja tévés karrierjét Hajdú Péter?http://www.life.hu/sztarok/20160805-hajdu-peterre-a-tv2nel-mar-nem-tartanak-igenyt-kulfoldon-probalkozik-a-tevezessel.htmlA TV2 állítólag nem tart többé igényt Hajdú Péterre sem gyártóként, sem műsorvezetőként. A Showtime szinte biztosan nem folytatódik, az Aktív gyártására is csak év végéig van szerződése a showmannek, aki meglehet, hogy ezután külföldön próbálkozik tovább a tévézéssel. TV + SztárokOrigoExtrém dologra vállalkozott a Barárok közt szépsége, Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20160804-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-kiugrott-egy-repulogepbol.htmlMíg a szereplők többsége vélhetően jól megérdemelt nyaralásán pihen, Ramóna még ilyenkor sem áll le. TV + SztárokOrigoAda szakmát vált? Izgalmas dologra készül a csinos tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20160804-pinter-adrienn-ada-koktelokat-fog-kesziteni.htmlPintér Adrienn, vagyis ahogy mindenki ismeri, Ada nemsokára belekóstol egy új szakmába. TV + SztárokOrigoTóth Vera: „A párkapcsolatom teljesen rendben"http://www.life.hu/sztarok/20160804-toth-vera-enekesno-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-gyerek-tehetsegkutatoban-lesz-csapatkapitany-a.htmlAz énekesnő nagy kihívás előtt áll, ugyanis csapatkapitányi feladatot lát majd el ősztől az RTL Klubon induló gyerek-tehetségkutatóban, a Kicsi óriásokban. TV + Sztárok--Kiderült, hogy kik kaptak helyet a TV2 új tehetségkutatójának zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-kiderult-hogy-kik-kaptak-helyet-a-tv2-uj-tehetsegkutatojanak-zsurijeben.htmlŐsszel, augusztus 27-én indul a TV2 új, realityelemekkel tarkított tehetségkutató műsora, a Star Academy, amely attól lesz különleges, hogy naponta jelentkezik. Most pedig végre kiderült, hogy kik döntenek a jelentkezők sorsáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.