Elképesztő sztárkívánságok - a Sziget fesztivál kulisszái mögött

Robbie Williams Prince kulissza backstage Suzanne Vega Rihanna Martin Garrix kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss virág, biorépa és hercegi fogadószoba, ezek a múlt kérései, idén pedig Rihanna különleges kívánságait kell teljesíteniük a szervezőknek.

Rihanna kétségkívül az idei Sziget fesztivál legnagyobb sztárja, a csütörtöki napra már el is fogyott az összes jegy. Az énekesnő igazi világsztárhoz méltó kívánságokkal rukkolt elő. Először egy

luxuskonténer-komplexumot rendelt, amelyben teljesen steril körülmények várják.

Forrás: AFP/Christopher Polk

A helyiségek por- és pollenszűrővel, emellett légkondicionálóval vannak ellátva. A berendezés, akár egy ötcsillagos szállodáé:

bőrkanapék, mediterrán stílusú bútorok, drapériák.

Az énekesnő hatalmas öltözőt is kért, hiszen többször átöltözik majd a koncert alatt, és több főből álló stáb segíti, hogy a legjobb formáját hozza a koncerten. Ruháit olyan nagy nevek tervezték, mint Armani, Dior, Manolo Blahnik. Ami viszont meglepő, hogy műkörmöst Magyarországról biztosítanak neki, hogy ha valami baj történne a körmeivel, akkor azonnal tudjanak intézkedni. Rihannának az ételekkel, italokkal kapcsolatban extra kívánságai nincsenek. Ami biztosan várni fogja a konténerében, az a puffasztott kukoricasnack, mert ez a kedvence, és magyar borok illetve vodka is kerül majd az asztalára.

Less be a sztár öltözőjébe - Exkluzív felvétel:

Forrás: AFP/Hubert Boesl

2011-ben Prince lépett a Sziget nagyszínpadára a nulladik napon. A nemrégiben elhunyt herceg igencsak elemében volt, amikor nálunk járt: a Szigeten első ízben Magyarországon koncertező amerikai szupersztár extravagáns kéréssel rukkolt elő az öltözőjével kapcsolatban, aminek egy ötcsillagos szálloda kényelmét kellett megidéznie. A berendezéssel kapcsolatban szigorú kívánságai voltak.

Forrás: AFP

Körülbelül 5-6 millió forint értékű bútorok kerültek a légkondicionálóval ellátott helyiségekbe.

A Cavalli-bútorokkal telepakolt szoba

legdrágább darabja a 2,5 millió forintos bőrkanapé volt.

Az énekes szomját különleges teákkal, ásványvízzel és gyümölcslevekkel csillapította, és azt kérte, hogy legyenek bekészítve apróra felvágott zöldségek humuszmártogatóval. Mindemellett friss virágcsokrokat is kért, méghozzá fekete vázákban.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Martin Garrix 2015-ben egyáltalán nem volt fáradt hatalmas koncertje után

másfél órát szórakoztatta a backstage-ben a haverjait, akiknek pizzát is rendelt,

így ezt a világsztárt az öltöző és pizza kombóval egész olcsón megúszták a szervezők.

Robbie Williams 2015-ben az öltözőjével kapcsolatban annyit kötött ki, hogy a bútorok harmonizáljanak egymással, illetve a szófa, karosszék, tükör és asztal mellé tegyenek szép cserepes növényeket.

Forrás: AFP/Francesco Prandoni

Az viszont talány, hogy futópadot miért kért,

lehet, hogy a koncert előtt azzal pörgette fel magát, hogy kocogott egy derekasat?

A Kosheen zenekar, 2002-ben harcos környezetvédőként csak olyan ételt rendelt, amit nem csomagolnak környezetkárosító anyagokba.

Suzanne Vega, 2000-ben koncertezett a rendezvényen, amelynek akkor még Pepsi Sziget volt a neve. Az énekesnő egészséges életmódot folytat, így sok-sok biorépát hozatott az öltözőjébe. Vega mivel szereti a helyi gasztronómiát is megismerni, ezért kocsiba ült, és elvitette magát Budapest egyik legelegánsabb és legdrágább éttermébe.

Hoppá! Kiss Orsi Horvátországban monokinizikhttp://www.life.hu/sztarok/20160809-kiss-orsi-a-radio-rock-musorvezetoje-megmutatta-jokepu-parjat-benjamint-horvatorszagi-nyaralasan.htmlA műsorvezető éppen Horvátországban nyaral, ahol monokiniben bújt párjához, a jóképű Benjáminhoz. TV + Sztárok--Shane Tusup: "Elmegy a hangom, vért köpök, de megéri"http://www.life.hu/sztarok/20160809-shane-tusup-hosszu-katinka-ferjenek-interjuja-a-kapcsolatukrol-olimpiarol-felkeszulesrol-izgalomrol.htmlHosszú Katinka megszerezte a második aranyérmét, férje örömittasan fogadta az elsöprő sikereket. Ünneplésre azonban még nincs idő, koncentrálni kell a következő versenyszámokra! Shane Tusup őszinte interjúban mesél az eredményekről és érzéseiről. TV + Sztárok--A riói tengerpart homokjában sétáltatta meg tökéletes combjait Gisele Bündchen http://www.life.hu/sztarok/20160808-gisele-bundchen-a-rioi-tengerparton-setalgatott-testverevel.htmlGisele az olimpiai megnyitó után még nem hagyta el hazáját - testvérével szervezett közös programot a minap. TV + Sztárok--Károly hercegnek elege van Katalin családjábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-karoly-hercegnek-elege-van-a-middleton-csaladbol-mert-tobb-idot-toltenek-az-unokakkal.htmlMár nagyon távolinak tűnik az az időszak, amikor még a Middleton család és Károly herceg kapcsolata szívélyes volt. Károly már nem látja szívesen Katalin szüleit, a balhé pedig az unokák miatt tört ki. TV + SztárokAFPKiderült: ekkor indul az RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójahttp://www.life.hu/sztarok/20160808-rtl-klub-uj-musorral-ter-vissza-tehetsegkutato-szeptember-3-an-lesz-eloszor-kepernyon.htmlA Kicsi Óriások szeptember 3-án lesz először képernyőn. Hét adás készül, az utolsó adás extra tartalommal készül, ahol kategóriánként választanak győztest. TV + SztárokOrigo30 képzett harcos fog vigyázni Rihannára a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-rihannara-30-fos-kepzett-harcos-vigyaz-majd-a-szigeten.htmlAz egyik legismertebb sztár a világon Rihanna, rengeteg rajongója követi minden lépését. Az énekesnőre éppen ezért nem akármilyen gárda vigyáz. 30 fős magánsereg védelmezi majd a barbadosi dívát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.