Egymás ellen küzd Polyák Lilla és az exférje

Forrás: MTVA -
TV2 Sztárban sztár Polyák Lilla Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válásuk ellenére a színházban is sokat találkoznak. Polyák Lillának és Homonnay Zsoltnak ezért nem lesz szokatlan, hogy hamarosan egymás ellen küzdenek majd a Sztárban sztár című szórakoztató műsorban.

A válásuk ellenére úgy tűnik jól megvannak egymás mellett, főként, ha munkáról van szó. Polyák Lilla új szerelmet is talált már, ennek ellenére természetesen egy életre összeköti őt exférjével a két közös gyermekük, és persze a munka.

Forrás: MTVA

Azt már tudtuk, hogy Polyák Lilla igent mondott a TV2 felkérésére, így szerepelni fog a Sztárban sztár című műsorban, de nagy meglepetésre a volt férje is a versenyzők között lesz, így hétről hétre meg kell mérkőzniük egymással, és a többi énekessel, akik között ott lesz Kocsis Tibor és Muri Enikő is.

Forrás: Facebook/Polyák Lilla

"Mindketten készülnek a versenyre. Úgy tűnik, jóban vannak, de azért a műsor promóciós filmjeinek forgatására külön napokon mentek. A színésznő ráadásul versenyző típus, őt minden esetben a győzelem hajtja, nem lesz tekintettel arra, hogy egykori párja is a versenytársai közt van" - árulta el a Blikknek egy forrás.

Elképesztő sztárkívánságok a Sziget fesztivál kulisszái mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20160809-elkepeszto-sztarkivansagok-a-sziget-kulisszai-mogott-rihanna-prince-robbie-martin-garrix-robbie.htmlFriss virág, biorépa és hercegi fogadószoba, ezek a múlt kérései, idén pedig Rihanna különleges kívánságait kell teljesíteniük a szervezőknek. TV + SztárokAFPBulvárrap: "Dzsudzsák Balázs aranyon jár"http://www.life.hu/sztarok/20160809-berki-krisztian-sarka-kata-dzsudzsak-balazs-kimi-raikkonen-a-bulvarapban.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMihalik Enikő monokinizik - így fest a modell nyaralás közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160809-mihalik-eniko-modell-egy-folyon-napozgat-gumimatracon.htmlEnikő ismét megmutatta, ő hogyan értelmezi a pihenést. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi újra a képernyőn: "Itt önmagamat adhatom"http://www.life.hu/sztarok/20160809-lagzi-lajcsi-visszater-a-kepernyore-a-mulatos-sztar-hosszu-evek-utan-ujra-a-teveben.htmlA zenész szerdától lesz látható a TV2 Édes Élet Holiday című műsorában, melyben Cseke Katinkát, valamint a színésznővel együtt a kamerákat is vendégül látja tatai birtokán. TV + Sztárok--5 dolog, amiért nagyon irigyeljük a ma 19 éves Kylie Jennerthttp://www.life.hu/sztarok/20160809-kylie-jenner-19-szuletesnapjan-osszeallitas-a-celeblanyrol.htmlMa 19 éves a Jenner-Kardashian klán legfiatalabb tagja, a döbbenetes pedig az, hogy Kylie már most irigylésre méltó életet él. TV + Sztárok--Görög Zita kiakadt: a Facebookon kelt ki magából a modell http://www.life.hu/sztarok/20160809-gorog-zita-felhaborodott-a-facebookon-egy-interju-miatt-borult-ki-a-szepseges-modell.htmlA csinos modell nem hagyta szó nélkül, hogy állítása szerint kissé máshogy látta viszont nyilatkozatát egy magazin címlapján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.