Újabb RTL-es sztár nyargalt át a TV2-höz

TV2 Sztárban sztár Muri Enikő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan már nem is marad senki az RTL-nél, ugyanis a TV2 nagy erőkkel csábítja el a konkurens csatorna sztárjait. Legutóbb Kocsis Tibor, az X- Faktor második szériájának győzteséről tudtuk meg, hogy a TV2-höz igazolt, most újabb celeb vált.

Nagy a mozgás a kereskedelmi televízióknál, sok arc vándorol egyik csatornától a másikhoz. Mostanában inkább a TV2-höz mennek a konkurens csatorna sztárjai, igaz szükségük is van arcokra, hiszen nemrég sok embertől váltak meg, köztük Kárász Róberttől, és Vujity Tvrtkótól.

Forrás: Life.hu

Korábbi RTL-es volt Gönczi Gábor is, aki most a Tények műsorvezetője, legutóbb pedig Kocsis Tiborról derült ki, hogy ő is a TV2-höz került, mégpedig a Sztárban sztár című szórakoztató műsorban fog feltűnni. Fény derült azonban arra, hogy nem ő az egyetlen egykori X-Faktoros, aki csatornát vált. Muri Enikő a tehetségkutató második évadának második helyezettje is a TV2 csapatát fogja erősíteni ősztől. Az énekesnő szintén a Sztárban sztár egyik versenyzője lesz.

"Nagyon izgatott vagyok. Nekem nagyon nagy vágyam volt, hogy egyszer én is ott állhassak a színpadon"

- mondta Enikő a Mokkában, akinek ezek szerint teljesülni fog az álma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.