Hoppá! A celebeket párjukkal együtt teszi próbára az RTL Klub

Power Couple ÉNB Gábor Nyerő páros Szabó Zsófi Kvízjáték összeköltözés Valkó Eszter Pumped Gabo Peller Anna Gergely Róbert Kabát Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Power Couple, azaz Nyerő Páros elnevezésű műsorban Kabát Péternek, ÉNB Gábornak, Szabó Zsófinak, Peller Annának, Pap Gergőnek, Pumped Gabónak, Valkó Eszternek, Gergely Robinak és párjaiknak embert próbáló feladatokat kell majd megoldaniuk.

A műsor izraeli változatában könyékig túrtak a tehéntrágyában a szereplők, Brazíliában ejtőernyővel dobták le a játékosokat, Dél-Afrikában pedig kígyókkal és a tűzzel is meg kellett küzdeniük a celebeknek szerelmükért. Nemsokára ilyen és ehhez hasonló feladatokkal kell megküzdenie Kabát Péternek, Éjjel-nappal Gábornak, Szabó Zsófinak, Peller Annának, Pap Gergőnek, Pumped Gabónak, Valkó Eszternek, Gergely Robinak és párjaiknak az RTL Klubon. Augusztus 28-án indul a naponta jelentkező beköltözős-kvízműsoros reality, a Nyerő Páros, amely bizony próbára teszi a hírességek kapcsolatát.

Forrás: RTL Klub

„Képzeljenek el párokat, akik ismert emberek, ők vannak együtt egy villában.

Ez eddig Valóvilág, mert össze is költöztek. Igen ám, de játék is van közte,

minden egyes nap, ráadásul pénzért, így hát ez egy kvíz, de mégsem kvíz, mert eközben arról szól, hogy ez a két ember vajon mennyire ismeri egymást. Szereti-e egymást igazán?" – magyarázta a játék lényegét Herman Péter drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgató.

A kvízjáték menete

Az együttélés mellett mindennap egy-egy ügyességi vagy logikai feladatot kell megoldaniuk a pároknak. Egyszer a nőknek, máskor a férfiaknak, harmadik nap pedig párosan. Még a játék előtt, de a feladatot már ismerve, a pár másik tagjának a heti pénzkeretükből meg kell határoznia, hogy mekkora összeget tesz fel szerelme sikerére. Ha sikerül, akkor azt megnyerik, ha nem, akkor elbukják az összeget. Háromnaponta a legkevesebb pénzzel rendelkező két híresség közül egyvalaki távozik majd a villából. A műsor nem élő, kivéve a legutolsó adást. Az ismert párok egymást ejtik ki a műsorból, egészen addig, míg két pár nem marad. A két párból viszont a nézők döntik el, hogy melyik legyen a nyertes.

Évekig titkolták, pedig újságcikkek tucatjai jelentek meg róluk.

Az Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplője, Gábor és szerelme, Dóri a műsor forgatásán találkoztak még négy éve.

Azóta kisebb megszakításokkal egy párt alkotnak, és most először a Fókuszban meséltek kapcsolatukról.

ÉNB Gábor és párja Forrás: RTL Klub

„Megkértem a kezét kétszer, mind a kétszer igent mondott, és reményeim szerint még akár esküvő is lehet ebből" – mondta Gábor.

Miközben Gergely Robi és felesége, Timi már 9 éve, Peller Anna és férje, Miki már 10 éve egy párt alkotnak, addig Pumped Gabo és párja, Ági mindössze egy éve ismerik egymásnak.

„Az egyik riportban megláttam, és akkor elkezdtem utána kutakodni. Ugye, milyen romantikus?

Ez ilyen disneys love story.

Meglátni és megszeretni" – nevetett Ági.

Pumped Gabo és Ági Forrás: RTL Klub

A műsorban nemcsak a párok tagjai, de a hírességek között is lesz nézeteltérés.

Valószínűleg már rögtön a műsor elején, mivel maga a villa sem hétköznapi a műsorban. Az izraeli formátumban például hatalmas felháborodás volt, amikor az egyik celeb egy alig néhány négyzetméteres szobát, a másik pedig egy luxuslakosztályt kapott a beköltözéskor. Annyit elárulhatunk, a magyar stáb ennél fifikásabb lesz.

Újra itt az ország házibulija: megmutatták a Sztárban sztár versenyzőit http://www.life.hu/sztarok/20160810-sztarban-sztar-egyelore-csak-tippelgetni-lehet-vastag-csaba-is-szerepelhet-video.htmlA TV2 kiadott két videót a Sztárban sztár negyedik évadjának versenyzőiről, de egyelőre csak tippelgetni lehet, hogy kik láthatók a kisfilmekben. TV + SztárokOrigoMariah Carey letette a mikrofont? Sorozatsztár lesz a dívábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160810-mariah-carey-a-jovoben-szineszkedni-fog-empire-harmadik-evadaban-lathatjuk-majd.htmlLady Gaga és Rihanna után újabb énekesnő vállalt szerepet egy népszerű sorozatban. Mariah Carey-t az Empire harmadik évadában láthatjuk feltűnni - és előadni is. TV + Sztárok--Andy Vajna élete két nagy szerelme egy filmben- Dobó Kata és Vajna Timi együtt forgatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160810-nezd-meg-mit-es-kit-talaltunk-csupo-gabor-magyar-slagerekkel-megbolonditott-musicaleben.htmlA Duna-parton elszabadult a hangulat: július 11-én indult a hazai filmgyártás egyik nagy és különleges vállalkozása, amely egy már jól működő műfaj legjobb szakembereit hozza össze. A filmben pedig helyet kapott Andy Vajna volt, és jelenlegi kedvese is. TV + SztárokOrigoKamerák előtt teregeti ki magánéletét Szabó Zsófi http://www.life.hu/sztarok/20160810-szabo-zsofi-es-parja-kis-zsolt-szerepelnek-az-rtl-klub-uj-musoraban-a-nyero-parosban.htmlNem sok hírt hallat magáról Szabó Zsófi, a csinos műsorvezetőt mostanában a képernyőkről is hiányolnunk kell. Azonban nemsokára újra visszatér a tévébe, ráadásul a magánélete sem lesz akkora titok, mint eddig volt: egy új valóságshow-ban fedi fel! TV + Sztárok--Bulvárrap: "Dzsudzsák Balázs aranyon jár"http://www.life.hu/sztarok/20160809-berki-krisztian-sarka-kata-dzsudzsak-balazs-kimi-raikkonen-a-bulvarapban.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo5 dolog, amiért nagyon irigyeljük a ma 19 éves Kylie Jennerthttp://www.life.hu/sztarok/20160809-kylie-jenner-19-szuletesnapjan-osszeallitas-a-celeblanyrol.htmlMa 19 éves a Jenner-Kardashian klán legfiatalabb tagja, a döbbenetes pedig az, hogy Kylie már most irigylésre méltó életet él. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.