Gáspár Győző nem akármilyen szerepben tér vissza a képernyőre

műsorvezető Gáspár Győző BeleValó Világ RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző hosszú évekig volt látható az Rtl Klub-on, ahol a mindennapjait követhették nyomon a nézők. A showman egy időre eltűnt a képernyőről, most viszont ismét visszatér, méghozzá az Rtl Klub Belevaló Világ című műsor műsorvezetőjeként.

Győzike, ahogy az ország ismeri, hosszabb ideig nem szerepelt képernyőn, bár a bulvár számára így is szolgáltatott bőven információt magáról és családjáról. Az évek alatt rengeteget fogyott celeb beszámolt őrületes súlyvesztéséről, fitnesz karrierjéről, lánya majdnem esküvőjéről, sőt az egykori barátokkal történő veszekedéseit is közzétette közösségi oldalán.

Forrás: Gáspár Győző

Ezúttal viszont nem magánéleti sztorival került újra a reflekotrfénybe. Az Rtl Klub Belevaló Világ című kísérőműsorának lesz házigazdája, Aurélió váltótársaként.

Győző nagyon örült a felkérésnek, és mint mondja, izgatottam várja a kezdést:

"Néhány héttel ezelőtt felhívott az Rtl Klub vezetése, és felkértek arra, hogy a Való Világ 4 után idén is vezessem annak kísérő műsorát, a Belevaló Világot. Egyből igent mondtam, nagyon örültem a felkérésnek és annak, hogy újra képernyőre kerülhetek. Számomra ez egy óriási kihívás, mert élő adásban kell helyt állni. Rengeteget lehet belőle tanulni, fantasztikus élmény lesz." -mesélte boldogan a Life.hu-nak a showman.

Győzi rendkívül izgatott a feladat miatt és alig várja már, hogy augusztus 28-a legyen, ugyanis akkor lesz látható az első adás.

Az egykori reality sztár hálás az Rtl Klubnak, ahogy fogalmaz, újra hazatért:

" Úgy fogalmaztam a családomnak, hogy visszatértem a szüleimhez újra. Ha nincs az Rtl Klub én sem lennék, nekik köszönhetem, hogy így élhetek ahogy most. Bár két évre elkerültük egymás, nagyon hálás vagyok nekik, hogy újra visszafogadtak."

Nagyon komolyan veszi feladatát, hetekkel az élő adás előtt felkészítésen vesz részt, bejárja a villát és hangolódik az adásokra.

Lady Gaga nem mindennapi videót posztolt rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20160809-lady-gaga-bikiniben-suti-a-hust-otthona-kertjeben.htmlAz extrém külsejű énekesnőnél már nem az a hír, hogy meghökkentő ruhában vagy sminkben jelenik meg. Sokkal inkább meglepődünk azon, amikor pont az ellenkezője történik. A mindig polgárpukkasztó celeb ezúttal egy rendhagyó videót tett közzé közösségi oldalán, aminek láttán bizony tátva maradt a szánk. TV + SztárokOrigoÍgy még biztosan nem láttad Eva Longoriát- nézd kivel pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-eva-longoria-ilyen-fotot-meg-sosem-posztolt.htmlEva Longoria is azon celebek közé tartozik, aki szereti életének minden fontos pillanatát megörökíteni. Számos képet postol közösségi oldalára, ez a mostani viszont mindent visz TV + Sztárok--Így még biztosan nem láttad Eva Longoriát- nézd kivel pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-eva-longoria-ilyen-fotot-meg-sosem-posztolt.htmlEva Longoria is azon celebek közé tartozik, aki szereti életének minden fontos pillanatát megörökíteni. Számos képet postol közösségi oldalára, ez a mostani viszont mindent visz TV + Sztárok--Mi történt a világsztárral? - Felismerhetetlen lett Brooke Shieldshttp://www.life.hu/sztarok/20160804-teljesen-megvaltozott-a-vilagsztar-arca-nem-ismertuk-fel-brooke-shields-arcat.htmlA kék lagúna egykori gyönyörű sztárja ma már csak árnyéka önmagának? A mindig csinos Brooke Shields most egy igen furcsa képet posztolt magáról, amin fel sem lehet ismerni TV + Sztárok--Kiderült a nagy titok: megtudtuk, miért sírt Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-kiderult-a-nagy-titok-megtudtuk-miert-sirt-irina-shayk-allergia-volt-a-baja.htmlLerántotta a leplet saját könnyeiről Irina Shayk. A gyönyörű modellt a wimbledoni tenisztornán látták sírni, és elterjedt a hír, hogy barátja, Bradley Cooper miatt törött el nála a mécses. TV + Sztárok--Justin Bieber fanatikusan rajong a Jóbarátok című sorozatérthttp://www.life.hu/sztarok/20160713-jusin-bieber-fanatikusan-rajong-a-jobaratok-cimu-sorozatert.htmlImádja a Jóbarátok című amerikai sorozatot Justin Bieber. Az énekes egyenesen rajong a hat New York-i fiatal történeteiért. Ha lazulni akar, megnéz egy-egy részt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.